Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Zábaly parafínové, rašelinové Masáže sportovní, regenerační, lymfatické, medové detoxikační, lávovými kameny - baňkování

Nabídka, služby: -modelace gelových i akrylových nehtů jen za 490 Kč včetně zdobení, kamínků i barevných gelů. V ceně je i masáž rukou. Doplnění provádím za 350 Kč. Dále klasickou manikůru, P-Shine, parafínové zábaly.

Kadeřnictví. Vlásenkářství: -výroba z přírodních vlasů -paruky (pánské, dámské, dětské) -příčesy -úpravy všech těchto výrobků.

Nabídka kosmetických služeb a prodlužování řas. od 01.09.2013 do 31.12.2023

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 29.08.2014 do 31.08.2019 Prodej přírodní kosmetiky.

Kosmetika. Kosmetické služby. Pedikúra. Manikúra.

přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 03.09.2014 do 01.01.2050. Kosmetika - ošetření obličeje a dekoltu - odlíčení - peeling - maska - barvení obočí a řas - trvalá na řasy - líčení denní, večerní a svatební - depilace obočí, nohy, ruce, třísla

Masérské, rekondiční a regenerační služby v pohodlí domova popřípadě ve Sportcentru.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 03.12.2014 do 31.03.2015 Nehtové studio - manikúra - pedikúra - masáže - zábaly - lakování.

přerušení: od: 20.8.2014. Služby: masáže -rekondiční -sportovní -medové -lávovými kameny aromaterapie

Kadeřnictví. Kadeřnické služby. Moderní účesy a střihy. Prodlužování a zahušťování vlasů. Barvení, odbarvování. Přelivy. Melírování. Společenské a svatební účesy. Foukání, žehlení (ondulace železem). Zábaly. Poradenství. Prodej dárkových poukázek.

Salon Angel Kadeřnictví, kadeřnické služby. Prodlužování vlasů. Kosmetika, kosmetické služby. Masáže, masérské služby. Nehtová modeláž. Pedikúra. Manikúra. Permanentní make-up.

přerušení: od: 10.6.2013 Manikúra Kosmetické služby

Wellness studio Power Plate Vajano - nabízíme:: -kondiční cvičení na stroji Power Plate® s osobní trenérkou, která se zaměří přesně na ty partie, které chcete zpevnit, -kondiční cvičení na stroji Power Plate® s fyzioterapeutkou, které je vhodné především pro seniory a sportovce po úrazech, -kolagenárium - vytváří zravou kolagenovou síť, ...

přerušení: od: 31.5.2012 Studio Jana: -masáže -klasické, rehabilitační, lymfatické -čokoládové, medové -s lávovými kameny -numerologie, astrologie, výklad karet

Přerušení od od: 1.7.2014 Služby: -modelace nehtů -zhušťování a prodlužování řas.

Wellness club. Wellness služby: - římské lázně: - sauna - finská, parní, whirlpool - vířivka - solná sauna. Bar. Možnost pronájmu celého wellness klubu pro uzavřenou společnost.

Solárium. Klasické solárium. Ležící turbosolárium. Stojící turbosolárium.

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže - kosmetika - bodystyler Solárium. Sauna. od 01.01.2014 do 31.12.2014

Práce, služby: -kadeřnictví.

Služby: -pedikúra -manikúra -masáže.

Služby: -prodlužování vlasů -naplétání copánků -permanentní make-up -prodlužování nehtů, pedikúra -solárium, kolagenárium -rekvalifikační kurzy, školení. Prodej: -materiály na copánky -potřeby pro manikérky a nehtové designéry -solária.