Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Služby: - kosmetické, kosmetika: - hloubkové čištění pleti - výživa + sérum - masáže: - klasické - lávové kameny - hot stones - havajské masáže - čokoládové - prodlužování vlasů - péče o řasy a obočí - úpravy, barvení - procedúry proti celulitidě: - neinvazivní liposukce - redukce tuků pomocí radiofrekvence ...

Maderoterapie Body Wraps Samoopalovací nástřik. Výživové poradenství - sestavení jídelníčku na míru. Analýza složení těla. Kosmetika.

Solárium Kadeřnictví Masáže kosmetika Manikúra a pedikúra Prodej parfémů a kosmetiky: - YODEYMA parfémy - doplňky stravy - kosmetika (mýdla, péče o ruce, péče o tělo a vlasy, solární kosmetika, tělové peelingy) - ústní hygiena - svíčky v plechu.

Provoz fitness, masáží, výživové poradenství, přístrojové lymfodrenáž.

Kosmetické Studio. Služby: -kosmetické -ošetření pleti -specifické ošetření -salonní obličejové kúry -masáž Digi – Esthétique -laserové ošetření -péče o oči, péče o ruce -depilační program -botulotoxin.

Výroba, prodej - VIRGIN PTFE: - teflon na míru - flexon - expandovaný teflon - těsnící šňůry - teflonové tyče - hadičky z teflonu - polotovary z teflonu - instalatérské těsnící pásky - Virgin PTFE samolepící pásky - expandované desky Virgin PTFE - vytlačovaný teflon s olejem - skloteflonová tkanina, folie - skloteflonové ...

Květinářství MONIKA Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny. Služby: -kadeřnické a kosmetické služby.

Kadeřnické studio. Dámské, pánské, dětské kadeřnictví. Služby: - kreativní stříhání vlasů, kreativní střihy - barvení, melírování - společenské, svatební účesy - poradenství v oblasti problematiky pokožky hlavy a vlasů - relaxační masáže hlavy - regenerační zábaly. Prodej: - kompletní sortiment vlasové kosmetiky WELLA.

Sportovní centrum a hotel SPORTCENTRUM Brandýs s.r.o. nabízí skvělé zázemí pro tréningové pobyty sportovních klubů, soustředění, pořádání turnajů, firemní teambuilding i odborná školení či semináře. Nachází se v klidné části města Brandýs nad Labem na ulici Kostelecká. Sportovní centrum, vnitřní prostory: - sportovní hala - tělocvična - ...

Simona Špačková se specializuje na kompletní kosmetickou péči.

Kosmetická síť salónů specializující se na kompletní péči o pleť v městech Svitavy, Litomyšl, Lanškroun a Pardubice

Lilla Marešová se zaměřuje na fyzioterapie a služby v oblasti fyzio a estetiky.

Firma se zabývá péčí o pleť, líčením a úpravou vlasů v útulném salónu na Praze 7. K práci používáme rostlinné přípravky bez obsahu škodlivých látek, přírodní produkty, které pleť a vlasy chrání a nezatěžují a jsou zároveň šetrné i k přírodě.

Kosmetické služby: -kadeřnictví -prodlužování, zahušťování vlasů -kosmetika -chemický peeling -mezoterapie -permanentní řasy -líčení -manikúra -modeláž nehtů -pedikúra -solárium -ošetření celulitidy - mezoterapiíVacu, ShapeBotoxPermanentní -make-up -nastřelování náušnic -nasáže, lavovými kameny. Prodej: -vlasová a pleťová ...

Fyzioterapie/rehabilitace/masáže Fyzioterapeutické a masérské služby ve Znojmě pro pacienty po úrazech a operacích, při potížích s páteří a klouby a s ostatními problémy pohybového aparátu.

Provádíme masáže, baňkování a rehabilitační cvičení. Tejpování, poradenství při bolestech pohybového aparátu.

Služby - masáže lymfatické, sportovní, reflexní terapie - Dornova metoda - Breussova metoda - spirální stabilizace - SM systém

Kosmetické služby: -kadeřnictví, holičství-ženy, muži, děti, účesy společenské, plesové, svatební -manikúra, modeláž nehtů -pedikúra -solárium.