Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Provádí: - indické zábaly proti celulitidě - kosmetika pro krásu (indické produkty) - omlazovací obličejová procedura - odstraňování migrén indickým způsobem - pulsová diagnostika - indické procedury na hubnutí - indické masáže AYURUEDA - léčebné masáže hlavy, zad, těla, ramenou, chodidel, kloubové masáže Terapeuiti ze SRÍ LANKY.

Estetická péče o pleť: -trvalá bezbolestná epilace -omlazení pleti -neinvazivní liposukce -léčba akné -odstranení pigmentačních skvrn. Výhodné balíčky služeb.

Pedikúra JESSICA - manikúra - diagnostika nehtů - japonská P - shine - modeláž nehtů - parafínové zábaly

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické.

Masáže klasické, medové, anticelulitidové - masáž lávovými kameny - čokoládové a skořicové zábaly - indická masáž hlavy

Poskytujeme zdravotní péči a akreditované kurzy.

Pernamentní prodlužování řas Masáže anticelutidová, havajská, lymfatická - indická masáž hlavy - přístrojová lymfodrenáž PNEUVEN. Lymfodrenáže, kyslíkové ošetření pleti.

Profesionální vlasové studio nacházející se v Brně Králově Poli. Tým kadeřníků proškolený italskými odborníky nabízí kvalitní služby dle Vašeho přání. Nové technologické postupy při barvení a melírování vlasů jsou pro nás zárukou Vaší spokojenosti. Během celého dne se Vám budou věnovat odborníci z oblasti kadeřnictví i dalších doplňkových ...

Fyzioterapie, rehabilitace: -kineziologický rozbor -pasivní cvičení, mobilizace, techniky měkkých tkání, PIR -aktivní cvičení, reflexní cvičení dle metodik -cvičení na neurofyziologickém podkladě -cvičení v uzavřených kinetických řetězcích na Terapi Masteru -nácvik lokomoce, chůze, úseč -posilování -pro děti a dorost cvičení VDT, ...

Služby: -masáže, masérské služby, masérka -klasické, reflexní, relaxační masáže. Provádím Dornovu metodu, Breussovu masáž -masáže horkými lávovými kameny, -zábaly a ošetření celého těla přírodní kosmetikou dálného Orientu. Poskytuji: -poradenství v oblasti zdravé výživy a wellness. Prodej orientální přírodní kosmetiky a výživových ...

Náš salon pracuje výhradně s profesionální německou vlasovou kosmetikou Goldwell, kterou založil Hans Erich Dotter v roce 1948. Tato firma nabízí široký sortiment produktů jak pro ženy, tak i speciální vlasovou kosmetiku pro muže. Svým partnerstvím podporuje kadeřníky na celém světě.

Pedikúra, manikúra -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy