Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Nehtová gelová modeláž a zdobení nehtů Prodlužování řas metodou řasa na řasu. Návrhy a realizace zahrad.

Kosmetický salon a studio zdraví. - profesionální přístup ke klientům - použití značkové kosmetiky ALISSA BEAUTÉ - odborná péče na nejvyšší úrovni - kosmetické ošetření pleti - rituální ošetření PURE FIJI - liftingová masáž - mikromasáž očního okolí - denní, večerní a svatební líčení - poradenství a prodej kosmetických výrobků

Solária - Ergoline Classic 300 Super Power - Ergoline Ambition 250 Super Power - Ergoline Inspiration 400 Turbo Power - Ergoline Classic 600 Turbo Power - portarredo Ringo Green Turbo Člověk by měl znát svůj typ kůže, aby správně používal solária.

Společnost nabízí : - masáže, relaxační procedury - baňkování, poradna - tejpování, odblokování páteře Pro maximální účinek je vhodné masáž kombinovat s procedurou. Cílem je uvolnění svalového napětí i hybnosti páteře.

Posilovna v prostorách sportovní haly včetně sauny i solária. Nabízí: - kondiční i závodní formy posilování - stroje vhodné i pro ženy - instruktáže pro začátečníky Možnost posilování v Hlučíně na Tyršově 5A a jinde.

Služby: - permanentní make-up - make up - tetování - henna

Rekondiční studio P+R: - VacuShape chůze v podtlakové komoře - Power Plate cvičení na vibrační plošině - Cardio zóna - přístrojová lymfodrenáž

Kosmetický salon: - kosmetika - prodlužování řas - líčení - depilace teplým voskem - manikúra.

Studio služeb Heladesign - nehtová modelaž, Sherllac, manikúra, pedikúra a péče o nehty na nohou, masáže a přístrojová lymfodrenáž.

Masérské, rekondiční a regenerační služby

Salon Dione Beauty provozovaný paní Danuší Kilnarovou poskytuje svým klientům široké spektrum kosmetických služeb. Provádím komplexní kosmetické služby, barvení řas a obočí, prodlužování řas, nehtovou modeláž, pedikúru, manikúra a také masáže nohou a rukou. Náš salon naleznete na adrese Bohuslava Martinů 6090/3, Ostrava - Poruba. Salon Dione ...

Služby - stylistka a vizážistka - osobní stylistka pro muže a ženy.

Služby - kosmetika, kosmetické ošetření pleti - trvalá na řasy.

Kadeřnictví, specializace: - afro copánky, ondulované a francouzské copánky - prodlužování vlasů metodou ring.

E-shop - kosmetika - krémy, péče o oční okolí, čištění, tonizace - pudry, make-upy, korektory, tvářenky - kosmetické doplňky.

Ateliér krásy SLUNEČNICE - kadeřnictví - kosmetika - masáže.

Masérské služby. Tetování a piercing. Kosmetické služby.