Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Relaxační centrum: -squash -fitness -aerobic -masáže -sauna -sport bar -solárium. Restaurace U pěti kruhů.

E-shop: - marmelády Služby: - vizážistika - kosmetické poradenství

Provádíme mokrou pedikúru: - ošetření zarůstajících a deformovaných nehtů - kuřích ok - mozolů či zhrublé kůže na patách - lakování nehtů (výběr různých barev, francouzské lakování).

Služby: - manikúra - pedikúra - prodlužování řas

Škola Shiatsu Ki Tradiční lehké Japonské masáže přes přírodní oblečení. Náprava bolestivých kloubů, svalů, šlach, bolesti hlavy Diagnostika příčin nemocí. Přírodní léčebná specifika. Praktické semináře, výuka pro začátečníky i pokročilé profesionály. Masáže v bytě klienta. Ordinace 1: Institut celostní medicíny Praha 1 - tel: 731 402 ...

Naše služby: - permanentní make-up. - tetování - dárkové poukazy

Salón zaměřený na rehabilitační a relaxační masáže.

Služby: - suchá pedikúra - reflexní masáže nohou - manikúra.

Dobrá masáž dokáže divy! Přijďte si pro klasickou masáž, antistresovou masáž, wellness procedury, thajské masáže, kosmetiku. Masáže s radostí, klasické, thajské, tibetské, krétské, masáže rukama i nohama. Kosmetické ošetření, wellness procedury, dárkové poukazy. PARKOVÁNÍ PRO ZÁKAZNÍKY ZDARMA! v Jiráskově ulici 2860 v prostorách Lcentra ...

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnice, kadeřnické: -dámské, pánské, dětské.

Služby: -kosmetika -čištění pleti ultrazvukem -masáž obličeje, krku a dekoltu -peeling -úprava a barvení obočí a řas -depilace teplým voskem -mikromasáž očního okolí.