Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Kadeřnické služby: - dámské - pánské - dětské. Image: - vizážistické služby - od návrku až po realizaci. Vzdělávací služby: - Akademie Hair Club.

Poskytuji profesionální vizážistické a hairstylingové služby pro modeling, reklamu, focení, svatby, slavnostní příležitosti. Zabývám se také poradenstvím a lektorskou činností na vizážistických kurzech. Působiště Brno a Praha, po dohodě kdekoliv.

Centrum zdraví a krásy. Služby: - kadeřnictví - solárium - nehtové studio - kosmetika.

Kadeřnictví, nabídka: -kvalitní módní střihy -barvení vlasů -preparace -melíry, přelivy. Svatební a společenské účesy.

Solárium, kadeřnictví, masáže. Floating: - tato velmi neobvyklá metoda relaxace nabízí velmi rychlé uvolnění těla i ducha, dosáhneme ho asi hodinovým pobytem ve floating tanku naplněném teplou, hustou a slanou kapalinou, která nadnáší tělo a imituje tak do značné míry stav beztíže.

Práce, služby: -kadeřnictví.

Práce, služby: -kadeřnictví.

Vlasové studio Karin. Kadeřnické služby s vlasovou kosmetikou Schwarzkopf a L´Oréal. Střihy: - krátké, polodlouhé, dlouhé vlasy. Svatbní účesy. Sídlo firmy: - Hutnická 206/10, Vřesina.

Vlasové studio Karin. Kadeřnictví: - dámské - pánské. Kadeřnické služby. Sídlo firmy: - Neukončená 597/12, Ostrava - Petřkovice.

Práce, služby: -kadeřnictví -kosmetika.

Vizážistika. Líčení, kadeřnictví, módní styling, grafické návrhy, pořádání přehlídek.