Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Práce, služby: -kadeřnictví.

Vlasové studio Karin. Kadeřnické služby s vlasovou kosmetikou Schwarzkopf a L´Oréal. Střihy: - krátké, polodlouhé, dlouhé vlasy. Svatbní účesy. Sídlo firmy: - Hutnická 206/10, Vřesina.

Vlasové studio Karin. Kadeřnictví: - dámské - pánské. Kadeřnické služby. Sídlo firmy: - Neukončená 597/12, Ostrava - Petřkovice.

Práce, služby: -kadeřnictví -kosmetika.

Vizážistika. Líčení, kadeřnictví, módní styling, grafické návrhy, pořádání přehlídek.

IMH Kadeřnické, kosmetické služby. Pedikúra, solárium. Demolice a zemní práce.

Kadeřnictví Martina. Kadeřnictví: - dámské - pánské. Kadeřnické služby. Sídlo firmy: - Budovatelská 291, Bohumín - Záblatí.

Kadeřnictví s dětským koutkem. Nabízíme dámské, pánské a dětské střihy, brazilský keratin, Provádíme prodlužování vlasů, svatební a společenské účesy. Děti do 10 let ZDARMA ke střihu dospělého. Občerstvení. Jídelní židlička pro děti.

Kadeřnictví. Holičství. Kadeřnické služby: - pánské a dětské stříhání - dámské střihy - účesy pro každodenní nošení - společenské a svatební účesy - barvení a melíry - trvalé ondulace.

- barevná typologie - líčení a make-up - účesové poradenství vizážisty.

Kadeřnictví VEANA Služby: - kadeřnictví - holičství - pedikúra - reflexologie.