Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Služby: -kadeřnictví -kosmetika.

Služby: -kadeřnické (kadeřnictví).

Kadeřnictví. Služby: - prodlužování a zhušťování vlasů.

Služby: - kadeřnictví - kosmetika.

Kadeřnictví, holičství dámské, pánské, dětské: -módní střihy dle posledních trendů -melírování -barvení -American Colors -trvalá Wellaformer -Headlines -masáž hlavy -speciální kúry -svatební účesy -společenské účesy -poradenství.

Relax centrum. Masérské, rekondiční a regenerační služby. Masáže: - klasické - sportovní - masáž lávovými kameny - medové - anticelulitidní - baňkování. Dále: - nehtová modeláž - manikůra - dámské, pánské a dětské kadeřnictví - kosmetika a vizážistika - pešdikúra - svatby a proměny.

Kadeřnický salon. Extravagantní i klasické účesy, Stříhání, barvení, melírování, rasta, dreadlocks, euroafrické účesy, stříhaná grafika, genitální grafika, práce na zakázku. Jsme jedním z nejkomlexnějších salonů, svým stylem jsme zaměřeni především na mladou generaci. Najdete zde i tetovací studio a bar.

Kadeřnictví dámské i pánské: - střih a styling - mytí a foukaná - barvení vlasů a přelivy - melíry - trvalá na vlasy - maska na vlasy - extravagantní a klasické střihy - účesové módní trendy a technologie - účesy pro média i módní přehlídky - svatební a společenské účesy - preparace.

V salonu najdete: -kadeřnictví -kosmetika -nehtová modeláž.