Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 02.07.2012 do 31.12.2017 Kadeřnictví Kosmetika Pedikúra - manikúra.

Moderní kadeřnictví Le Salon v centru Brna. Služby: -kreativní barvení a moderní střihy -špičková metoda prodlužování a zhušťování vlasů Hairdreams -revoluční ošetření vlasů-Brazilský keratin, nejšetrnější melírování, bezoxidační barvení Elumen -slevy -služby vizážisty.

Kadeřnictví. Vlásenkářství: -výroba z přírodních vlasů -paruky (pánské, dámské, dětské) -příčesy -úpravy všech těchto výrobků.

Kadeřnictví. Kadeřnické služby. Moderní účesy a střihy. Prodlužování a zahušťování vlasů. Barvení, odbarvování. Přelivy. Melírování. Společenské a svatební účesy. Foukání, žehlení (ondulace železem). Zábaly. Poradenství. Prodej dárkových poukázek.

Salon Angel Kadeřnictví, kadeřnické služby. Prodlužování vlasů. Kosmetika, kosmetické služby. Masáže, masérské služby. Nehtová modeláž. Pedikúra. Manikúra. Permanentní make-up.

Práce, služby: -kadeřnictví.

Služby: -prodlužování vlasů -naplétání copánků -permanentní make-up -prodlužování nehtů, pedikúra -solárium, kolagenárium -rekvalifikační kurzy, školení. Prodej: -materiály na copánky -potřeby pro manikérky a nehtové designéry -solária.

Kadeřnické a kosmetické studio: -kadeřnictví -barvení a ošetření vlasů -prodlužování a zahušťování vlasů -vlasová diagnóza -osmetické služby -ošetření pleti -čištění pleti -masáž -maska -formování obočí -barvení řas a obočí -líčení denní a večerní -lepení řas -depilace obličeje a těla -parafínové zábaly na ruce -aplikace ...

Prodlužování a zhušťování vlasů a řas. Modeláž nehtů, malování na nehty.

přerušení: od: 22.1.2014. Kadeřnický salon. Zhušťování a prodlužování vlasů.

přerušení: od: 1.7.2014. Kadeřnické služby.

přerušení: od: 7.8.2013. Holičství, kadeřnictví

Kosmetický salón: - manikúra, modeláž nehtů - trvalé prodlužování řas - permanentní make-up - kosmetické služby - tetování, piercing - masáže - pedikúra - kadeřnictví - služby vizážistky - bělení zubů.

přerušení: od: 6.3.2009 Kadeřnictví

přerušení: od: 3.2.2010 Kadeřnické studio Kosmetika Pedikúra - manikúra Masáže

přerušení: od: 23.10.2013 Senior doprava okružní jízdy Brno a okolí, 7 dnů v týdnu - osobní doprava jízdy na letiště - Brno, Paha, Bratislava, Vídeň, Ostrava, 7 dnů v týdnu Kadeřnictví - pánské, dámské a dětské Kosmetikapřístrojové lymfodrenáže - permanentní make-up - galvanická žehlička (bezskalpelový lifting) Manikúra - ...

přerušení: od: 1.1.2011 Kadeřnictví Nehtové studio

Prodej - vlasová kosmetika Kadeřnické studio - prodlužování vlasů - proměny - poradenství od 31.10.2010 do 31.10.2015

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Kosmetické služby Masérské služby Pedikúra, manikúra Provozování solárií Poskytování nebo ...