Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Veškeré kadeřnické služby, proměny, spolupráce s vizážisty a fotografem, používáme vlasové přípravky L´oréal Professionnel, kosmetické, pedikérské a masérské služby. Vlastní parkovací místa v centru města.

MOBILNÍ SALON - MY PŘIJDEME ZA VÁMI! Nabízíme kompletní kadeřnické, kosmetické a masérské služby po celé Praze a okolí! Jsme tým profesionálů s dlouholetou praxí a odbornou znalostí.

Multifunkční sportovní hala: - fitness - badminton, floorbal, judo, kickbox - skupinové sportovní lekce - wellnes, masáže - studia krásy - skybox - netradiční kavárna - konferenční místnost - plesy, společenské akce - konference, přednášky - firemní a vánoční večírky - pronájem sportovišť.

READY FOR CUT s.r.o. je kadeřnické studio zaměřené na účesové trendy propojené s módou. Naši kadeřníci Vám profesionálně poradí s výběrem střihu, barvy, společenského účesu či doporučí vlasovou kosmetiku pro domácí péči. Používáme výhradně kosmetiku L´Oreal Professional a Kérastáse. V našem salonu se skvěle postaráme jak o dámy tak i pány a děti. ...

Služby: - dámské a pánské kadeřnictví, kadeřnický salón. - stříhání, barvení, melírování, tónování - kosmetika, kosmetické a vizážistické studio: - ošetření pleti biostimulačním laserem - permanentní make-up - chemický peeling - líčení obličeje - manikúra, nehtové studio - suchá pedikúra - odborné ošetření nohou speciální frézkou - ...

Fitness centrum. Poskytujeme tyto služby: - kosmetika, masáže - manikúra, kadeřnictví, sauna.

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - odborné kosmetické ošetření. Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - stříhání pánské, dámské, dětské - barvení, přelivy, melíry - zábaly a regenerace - prodlužování vlasů. Pedikúra.Pedikérské služby. Manikúra, manikérské služby: - klasická manikúra - nehtová modeláž - P-Shine.

Služby: - výklad karet. Kadeřnictví Vodňany: - Jiráskova 116 - tel.: 602 157 538

Těšíme se na Vaši návštěvu v kadeřnictví Salon CHIC Jablonec nad Nisou, kde nabízíme profesionální služby v oblastech dámské kadeřnictví, pánské kadeřnictví, dětské kadeřnictví, prodlužování vlasů, prodlužování řas, prodloužení vlasů, prohušťování vlasů, líčení, vizážistika, kosmetika, masáže a prodej kosmetiky. Srdečně v kadeřnictví Salon CHIC ...

Nabízíme profesionální služby v oblastech dámské kadeřnictví, pánské kadeřnictví, dětské kadeřnictví za použití nejmodernější techniky a vlasové kosmetiky značky WELLA.

Kadeřnické studio. Kadeřnické služby: - stříhání vlasů, kreativní střihy - barvení, melírování - společenské účesy, svatební účesy.