Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Kadeřnictví, holičství: -módní střihy -nové techniky melírování a barvení -svatební účesy, svatební líčení -společenské účesy a líčení -poradenství.

Pedikúra, manikúra -Velkoobchod a maloobchod Kosmetické služby

Nehtove studio -Velkoobchod a maloobchod

Kadeřnictví Kosmetika Manikúra Pedikúra Nehtová modeláž Rekvalifikační kurzy - Manikérka a nehtová designérka - Prodlužování řas - řasa na řasu Autorizovaná osoba pro manikúru a nehtovou modeláž, ve vyřizování

Salon Perfect, služby: - kadeřnictví - kosmetika - manikúra - pedikúra - masáže.

Kadeřnictví: - prodlužování vlasů. Kosmetika - líčení. Modeláž nehtů.

Holičství, kadeřnictví -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Pedikúra, manikúra

Komplexní služby pro Vaši krásu a odpočinek: - kosmetické služby - ošetření pleti francouzskou kosmetikou Sothys Paris - kadeřnictví - manikúra, pedikúra - masáže - cvičení s přístrojem EMS.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

Kadeřnictví Masáže - sportovní a rekondiční masáže, masáž lávovými kameny.

Služby: - kadeřnictví Provozovna: Gerská 15, C.I.CENTRUM tel.: 377 538 513

Kadeřnické studio: -návrh a zhotovení dámských a pánských účesů -prodej: -značková kosmetika WELLA.

Kadeřnictví Kosmetika, permanentní řasy Nehtové studio Masáže i lymfatické - vacupress.

Dámské, pánské, dětské kadeřnictví. Prodej - vlasová kosmetika.

Kadeřnictví: - prodlužování a zahušťování vlasů - kompletní dámské kadeřnické služby - společenské účesy - kompletní příprava nevěst -kosmetické služby - vizážistika - prodlužování a zhušťování řas - kompletní příprava nevěst. Manikúra - modeláže nehtů.