Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Dámský, pánský a dětský kadeřnický salon v centru Brna poskytující profesionální služby: -barvení, přelivy a melírování -prepace a narovnání vlasů -speciální ošetřující obřady spojené s masáží hlavy -modní střihy, společenské a svatební účesy -poradenství včetně analýzy vlasu a vlasové pokožky diagnostickou kamerou.

Fitness a wellness centrum Nabízíme Vám: - solárium - indoor cycling - mani a pedikúru - aerobní cvičení - ashtanga jógu - fitness centrum - kdeřnictví - solárium a saunu - masáže a liposukce.

Kadeřnický salon ALENA. Prodej vlasové kosmetiky L´oréal Professionnel Nabízíme výrobky série EXPERT a TECNI ART. Služby: - kadeřnictví - kosmetiky - modeláž nehtů - pedikúra - masáže - solárium.

Holičský, kadeřnický salon Harmonie. Kosmetika Masáže, pedikúra, manikúra.

Modelování, aplikace umělých nehtů Masérské, rekondiční a regenerační služby Kosmetické služby Holičství, kadeřnictví Solárium

Kadeřnický a kosmetický salon.

Kadeřnické studio Masáže Kosmetika Manikura Pedikura

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské Kosmetika Solárium Masáže pedikúra lymfodrenáž dětský koutek

Naše kadeřnicko-kosmetické studio nabízí kvalitní kadeřnické a kosmetické služby za přístupné ceny s použitím špičkových přístrojů a značkové kosmetiky. V našem studiu provádíme veškeré: - kadeřnické a kosmetické úkony - vizážistiku - barevnou typologii - kosmetické masáže - terapie reiki - modeláž nehtů - manikúru - p-shine.

Kadeřnictví WOW, dámské, pánské, dětské. Nabízím veškerou péči o Vaše vlasy s kosmetikou Revlon. Prodlužování a zhušťování vlasů, barvení, melíry, obj. trvalá, narovnání vlasů, svatební a společenské účesy, hloubkově rekonstrukční kůry, specialní bylinna kosmetika proti vypadávání vlasů, kreativní střihy. Příjemné prostředí.

Kadeřnictví: - pánské. Kadeřnické služby.

Kadeřnictví: - pánské - dámské. Kadeřnické služby.

Kadeřnictví: - dámské. Kadeřnické služby.