Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Ubytování v soukromí Kadeřnictví Kosmetické služby Manikúra - pedikúra Solárium Masáže

Studio krásy Violet nabízí: -kadeřnictví, kosmetiku, masáže -nehtová modeláž -manikúra, pedikúra -relaxační vana, whirpool -permanentní make-up mikrojehličkováním.

Kadeřnictví, holičství. Služby: - kreativní stříhání - barvení i melírování vlasů - klasické i společenské účesy - ošetření vlasů vlasovou kosmetikou - úpravy vousů. Vlasové poradenství.

Kadeřnictví a vlasový design. Vlasový stylistka. Služby: -prodlužování vlasů metodami keratin za tepla -microring, tresy a pásy, bondy, BRAZILSKÝ KERATIN -trvalá ondulace -trvalé narovnání vlasů -stříhání 3D a 2D podle nejnovějších trendů -vícebarevné melírování, americké barvení. Fakturační adresa: -Jižní 15, Hodonín.

Svatební vizážistka. Nabízíme: - svatební líčení - svatební účesy - poradenství - vlasový styling

"VÍC NEŽ KADEŘNICTVÍ" Služby: -kadeřnické služby (kadeřnictví) včetně prodlužování a zahušťování vlasů -permanentní řasy -modeláž nehtů -lepení šperků na zuby.

Nabízím dámské, pánské i dětské kadeřnické služby.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Holičství, kadeřnictví

Služby: -kadeřnictví, kadeřnické, kadeřnice -pedikúra -masáže.

Služby: -kadeřnictví dámské a pánské.