Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Kadeřnické studio Stylové kadeřnické studio: - nové trendy střihů a účesů pánských i dámských, barvení vlasů - poradenství v oblasti image.

Kadeřnictví - prodlužování vlasů keratinovými spoji Kosmetické služby Manikúra - modelace nehtů - pedikúra Masáže

-Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Pronájem a půjčování věcí movitých Kosmetické služby

Kadeřnictví. Kadeřnické služby.

Poskytujeme kompletní kosmetické (kosmetická) služby (služba). Kosmetika. Vizážistika. Permanentní make-up. Kadeřnictví.

-Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu

Provozování holičství a kadeřnictví.

Kadeřnické studio. Kadeřnické služby: - kreativní stříhání vlasů - barvení, melírování, přelivy - svatební účesy, společenské účesy.

Holičství a kadeřnictví. Kadeřnické služby: - kreativní stříhání vlasů - barvení, melírování, přelivy - svatební účesy, společenské účesy.

Kadeřnické studio. Dámské a pánské kadeřnictví. Kadeřnické služby. - kreativní stříhání vlasů - barvení, melírování - svatební účesy, společenské účesy.

Profesionální produkty pro nehtové designérky a manikérky: - UV gely na modelování nehtů - pilníky a další pomůcky pro modeláž nehtů - lepidla apod. Přípravky pro domácí použití. Poskytování služeb pro zákazníky: - manikúra, modeláž nehtů, péče o ruce - parafínové zábaly na ruce a nohy - pedikúra, péče o nohy - kosmetické ...

Kadeřnictví Kosmetika - permanentní make - up Manikúra - prodlužování nehtů Masáže

-Velkoobchod a maloobchod Holičství, kadeřnictví

Kadeřnické studio. Holičství, kadeřnictví. Kadeřnické služby: - kreativní stříhání vlasů - barvení, melírování, vlasové přelivy - svatební účesy, společenské účesy.

Kadeřnictví. Dámské, pánské a dětské kadeřnictví.

Kadeřnické studio. Dámské kadeřnictví. Kadeřnické služby: - kreativní módní střihy - barvení, melírování vlasů, vlasové přelivy - poradenství - společenské a svatební účesy.