Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Kadeřnictví Kosmetické službyprodlužování a zahušťování řas - manuální lifting obličeje Pedikúra - manikúra - p-shine - prodlužování, modeláž a potažení přírodních nehtů gelem Masáže i thajské (nohy)

Kadeřnictví - možnost objednání i domů.

Kadeřnictví: - stříhání - barvení - styling - foukaná - prodlužování vlasů - melírování - vymývací trvalá - trvalá.

Copánky afrocopanky, rasta, francouzské, pony - open rasta - dredy - prodlužování vlasů lidskými vlasy evropské, indické, asijské - ozdoby na dredy a ozdoby na copánky Prodlužování řas - lepení kamínků na zuby Prodej - evropské vlasy (kanekalony) - příslušenství k prodlužování vlasů Kurzy a školení - prodlužování řas a ...

Kadeřnictví Kosmetické studio - fotoepilace - prodlužování řas - depilace - čištění pleti.

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské - prodlužování vlasů ultrazvukem a studeným keratinem - vrstvené melírováním - kreativní střihy - slavnostní účesy Kosmetika - péče o pleť - chemický peeling - odborné poradenství Pedikúra Masáže.

Kadeřnictví Kosmetika Modeláž nehtů Masáže

Kadeřnictví Michaela - kadeřnictví pánské, dámské a dětské.

Kadeřnictví Renomé. Služby: -kadeřnictví.

V našem kadeřnictví prodáváme také speciální kosmetický výrobky značky Larens od společnosti wellU. Jsou obohaceny rybími peptidy a užívají nano stříbro ke stabilizaci. Neobsahují žádné parabeny.

Kadeřnictví - dámské - pánské - dětské - společenské účesy - úprava paruk - dárkové poukazy Kosmetika - barvení řas a obočí - masáže obličeje - proměny vizáže - poradenství Manikúra Výklady karet - numerologie Prodej - obrazy Malby na bytové ...

Kadeřnictví Kosmetika Manikúra, pedikúra. Masáže.

Dámské a pánské kadeřnictví.

Kadeřnictví. Služby: - kadeřnické