Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Služby: -kadeřnictví. Provozovna: Masarykovo náměstí 37 Boskovice

kadeřnictví, líčení - vizážistka, fotografování přijedeme k vám domů s profesionálním vybavením

Kadeřnictví. Používání značky L´Oreal a Schwarzkopf. Masáže.

Nabízíme komplexní služby v oblasti wellness: - fitness - světovou novinku v indoor cyclingu AEROSPINNING® - masáže - saunu - parní lázeň - vířivé vany - solárium - ucelené programy na péči o tělo, regenerace organismu a na redukci hmotnosti. V našem Beauty Salonu GAUDÍ® se o Vaše pohodlí, krásu a zdravý vzhled postará ...

Kadeřnictví Any nabízí profesionální kadeřnické služby na Praze 9 i bez objednání.

Kadeřnický salon Ostrava, kadeřnictví. Prodlužování, zahušťování vlasů.

Kadeřnictví a kosmetika: -dámské a pánské kadeřnictví -práce s vlasovou kosmetikou L´ORÉAL, KÉRASTASE, WELLA -kosmetika -ošetření pleti provádí kosmetikou GERMAINE de CAPUCCINI -zábaly na potlačení celulitidy -parafínové zábaly rukou -japonská manikúra -barevná typologie.

Kadeřnické studio OSKAR. "SALON SYSTEM PROFESSIONAL" team certifikovaný italskou školou Nadal Marisa. Služby: - komplexní služby dámského kadeřnictví - střihy dle nejnovějších módních trendů VIDAL SASOON - našívání vlasů pomocí ultrazvuku - nekonvenční barvící techniky - individuální profesionální přístup ke každé klientce.

Provádíme přístrojovou ( suchou, medicinální )pedikúru, manikúru, kosmetické a kadeřnické služby.

Kosmetické služby: - péče o pleť - laserové ošetření - zábaly, masáže - kadeřnictví - ultrazvuková regenerace vlasů.

Dámské, pánské, dětské kadeřnictví. Péče o pleť, laserová kosmetika, prodloužení řas, nastřelování náušnic, manikúra a pedikúra v Kadeřnictví LUKA.

Služby, poradenství: - kadeřnictví (pánské, dámské, dětské) - holičství - kosmetika - pedikůra - nehtová modeláž - solárium (horizontální, vertikální).

Kadeřnictví: - pánské - dámské - dětské - permanentní styling ( kvalita, větší objem ) - melírování - kombinované barvení - italská vlasová kosmetika BES. Kosmetika: - barvení obočí a řas.

Kadeřnické služby: - stříhání - melírování, barvení - prodlužování vlasů.

Kosmetický salon: - Kadeřnictví - Kosmetika - Masáže - Solárium - Pedikúra - Manikúra - Poradenství

Kadeřnictví. Služby: -stříhání dámské, pánské, dětské. Provozovna: Tyršova 1340, 468 51, Smržovka

Kadeřnictví. Provozovna: Mariánské náměstí 15, 511 01, Turnov

Kadeřnické a nehtové studio MOOD Brno. Služby: -kadeřnictví dámské, pánské, dětské -prodlužování, zahušťování a melírování vlasů.