Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Salon: - kadeřnictví - manikúra, nehtová modeláž - tetovací salon.

Regenerační centrum: - masáže - kosmetika - hydrocolon - oxygenoterapie - maniúra - pedikúra - kosmetika - kadeřnictví.

Služby: - kadeřnictví - holičství.

Služby: -kadeřnictví -dámské kadeřnictví -pánské kadeřnictví -dětské kadeřnictví.

Kadeřnictví Karla: - svatební a společenské účesy - střihy dle módních trendů - barvení a melírování různými technikami - prodlužování vlasů.

Kadeřnictví Marta. Kadeřnické služby.

Dámský a pánský Salon MIA poskytuje prvotřídní kadeřnické služby od jednoduchých dámských i pánských střihů až po večerní hairstyling a Matrix barvení a krytí šedin. Na stoprocentní kvalitu služeb dohlíží náš tým osvědčených kadeřníků a kadeřnic s bohatými zkušenostmi a řadou prestižních ocenění. Jako jedno z mála kadeřnictví v Brně nabízíme ...

Kadeřnictví dámské, pánské. Služby: - kadeřnické.

Služby: -barvení a melírování vlasů -ondulace vlasů -stříhání vlasů -prodlužování vlasů a zvětšení objemu vlasů metodou Tape Extensions -masáž hlavy -poradenství.

Služby: - lymfatické masáže - lymfodrenáže - klasické masáže - speciální masáže - pedikúra, manikúra - kadeřnictví - kosmetické ošetření - kolagenové solárium.

Kadeřnictví, kadeřnice: -pánské, dámské, dětské.

Pedikúra, kadeřnictví, kosmetika.

Kadeřnictví. Kosmetika. Masáže.

Vlasové poradenství, regenerační zábaly na vlasy, návrhy módních účesů pro každou příležitost, melírování, několik druhů trvalých, společenské a svatební účesy, dámské, pánské a dětské střihy, barvení obočí a řas, depilace.

Kosmetický salon. Kosmetické služby: -pro dámy i pány. Manikůra: -péče o nehty -manikůra klasik -manikůra Jessica -Shell lak -P shine -gelové nehty. Pedikůra: -péče o nohy -pedikůra klasik -pedikůra luxe -pedikůra delux -lakování u pedikůry. Solárium: -opalování v soláriu -prodej solární kosmetiky. Masáže: -klasická ...

Formování těla. Permanentní make-up Svatební a společenské líčení. Kadeřnictví. Manikúra, pedikúra.