Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Provoz, služby: -dámského, pánského a dětského kadeřnictví.

Služby: -kadeřnictví dámské, pánské a dětské.

Služby: -kadeřnický salón -dětské, pánské a dámské kadeřnictví.

Kadeřnické a kosmetické služby, prodlužování vlasů, vizážistiku, manikúru, pedikúru, modeláž nehtů, masáže a nastřelování náušnic.

-Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Pronájem a půjčování věcí movitých Kosmetické služby

Poskytujeme kompletní kosmetické (kosmetická) služby (služba). Kosmetika. Vizážistika. Permanentní make-up. Kadeřnictví.

Kadeřnictví. Dámské, pánské a dětské kadeřnictví.

Hledáte kvalitní kadeřnictví a kosmetické studio v Brně? Potřebujete učesat na svatbu či ples? Toužíte po masáži? Navštivte nás. Naše provozovny v Brně – Tuřanech a Modřicích Vám nabízejí široké spektrum služeb. V obou provozovnách je dámské, panské a dětské kadeřnictví. V Brně – Tuřanech můžete využít i služeb kosmetického studia, jako je ...

Holičství, kadeřnictví. Kadeřnické služby.

Kadeřnické studio. Kadeřnictví: - kreativní střihy, stříhání vlasů - barvení, melírování - společenské, svatební účesy.

Kadeřnické studio. Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - stříhání vlasů, kreativní střihy - barvení, melírování - společenské účesy, svatební účesy. Prodej: - dekorační kosmetika, tělová kosmetika AVON.

Kadeřnické studio. Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - stříhání vlasů - barvení, melírování, trvalá - společenské, svatební účesy. Prodej: - vlasová kosmetika.

Dámské a pánské kadeřnictví, holičství.

Kosmetické studio. Kosmetické služby: - čištění pleti - chemický peeling - barvení a úprava obočí a řasy. Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - kreativní střihy - barvení, melírování - společenské, svatební účesy. Pedikúra. Masérské služby, masáže.

Kadeřnické studio. Dámské a pánské kadeřnictví. Kadeřnické služby: - kreativní střihy, stříhání - barvení, melírování - společenské, svatební účesy. Pedikúra.

Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - kreativní střihy, stříhání vlasů - barvení, melírování vlasů - společenské, svatební účesy.

Kadeřnické studio. Dámské a pánské kadeřnictví. Kadeřnické služby: - stříhání vlasů - barvení, melírování - trvalá, krepování - hloubkové ošetření ultrazvukovou žehličkou - společenské, svatební účesy.

Kadeřnictví -dámské -pánské -dětské.

Kadeřnictví pánské, dámské, dětské.