Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Kadeřnictví Lucie. Dámské, pánské, dětské střihy.

Kadeřnické studio. Kadeřnice. Kadeřnictví, holičství: - pánské, dětské střihy - stříhání, melírování.

Kadeřnické studio. Kadeřnictví, holičství: - krativní, moderní střihy - dámské, pánské - kadeřnické služby pro všechny věkové kategorie - stříhání, barvení, melírování, X-tenso. Ve studiu využíváme kosmetiku značky Kérstase a L´Oréal.

Holičství, kadeřnictví. Stříhání, barvení, česání.

Holičství, kadeřnictví. Pánské, dámské, dětské střihy a účesy.

Kadeřnictví - prodlužování vlasů - francouzské copánky - afrocopánky - dredy - pseudodredy - open rasta.

Úpravy vlasů bez stříhání a barvení Péče o pleť - vizážistika a barevná typologie - poradenství s kompletním vyšetřením pleti - ošetření pleti pro muže - úpravy obočí - líčení modelek, svatební líčení - spolupráce s firmami JUST a BABOR Sladění šatníku a osobního stylu Poskytování- ušní, tělové a čakrové svíce.

Kadeřnictví. Dámský střih (mytí, regenerace, foukaná, styling), barvení, melírování, pánský střih, dětský střih. Masáž hlavy. Pracuji s profesionálními barvami MATRIX.

Prodej - kosmetika MARY KAY Prodej - šperky z chirurgické oceli Pánské, dámské kadeřnictví - prodlužování vlasůpoužití - brazilský a španělský keratin Tetování - piercing - kosmetika - vizážistika - prodlužování řas Manikúra - modeláž nehtů - pedikúra.

Kadeřnictví. Kadeřnické služby.

Kadeřnictví: - prodlužování vlasů Kosmetika - prodlužování řas. Manikúra, pedikúra. Modelace postavy: - lymfatické masáže

Kadeřnictví - afroúčesy - dredy, copánky.

Přeješ si být krásná a upravená hned po probuzení? - Služby: - permanentní prodloužení řas by Susanne - manikúra - líčení pro svatební den nebo jinou speciální příležitost? - Make-up by Susanne - prodloužení vlasů by Susanne. Využij služeb Susanne v Brně. Více na www.bysusanne.cz

Kadeřnictví. Služby dámského, pánského a dětského kadeřnictví.

Kadeřnictví - prodlužování vlasů. Visage - líčení všeho druhu.