Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Masážní salon. Kadeřnictví.

Kosmetika.Kadeřnictví. Služby: -kosmetické -kadeřnické

Návrhy a realizace interiérů, kompletní designové studie ve fotorealistické kvalitě. Zajištění výroby a montáže nábytku, nábytek. Reálné textury dřevodekorů a obkladů, obklady. Realizace, návrhy pro byty, domy, kanceláře, hotely, herny, restaurace, kadeřnické salóny.

Kadeřnictví a holičství. Kosmetika. Pedikúra. Formování postavy. Speciální přístrojové podtlakové lymfatické masáže. Japonská sauna. Odstranění celulitidy. Rekondiční, r egenerační, sportovní masáže. Bahenní zábaly. Modelace nehtů.

Kadeřnictví Kosmetika Manikúra - pedikúra Masáže

KADEŘNICTVÍ - SOLÁRIUM - KOSMETIKA - MODELÁŽ NEHTŮ - MASÁŽE Kadeřnické a kosmetické služby, masáže a modeláže nehtů. Provoz solária. Profesionální nekonvenční vlasové studio PULS nabízí služby spojené s péčí o vlasy. Profesionální vlasová kosmetika GOLDWELL a ARTÉGO. V naší péči poznáte, že Váš účes potřebuje změnu! Řídíme se heslem: "nic ...

Kadeřnictví - dámské a pánské stříhy

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské - společenské a svatební účesy

Holičství, kadeřnictví Masérské, rekondiční a regenerační služby -Velkoobchod a maloobchod

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Kosmetické služby

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování obchodu a služeb Holičství, kadeřnictví

Pedikúra, manikúra -Velkoobchod a maloobchod