Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Escandelle Fashion: - dováží a prodává luxusní dámskou konfekci přímo z Paříže, pro ty nejnáročnější zákazníky. Escandelle Hair & Beauty: - nadstandardní péče o vlasy - komplexní péče o tělo i duši.

Dansy Claire - cosmetics studio: - kosmetika - kadeřnictví - pedikůra - manikůra - modeláž nehtů - bělení zubů - pernamentní make-up, prodlužování řas. Výroba, prodej, opravy: - kožené oděvy. Jaromír Bubeníček - 602776465. Skrbeňská 39, Horka nad Moravou, 78335.

Klasické pánské holičství. Specializujeme se na střihy, holení a úpravy vousů.

Kadeřnictví: - dámské, pánské a dětské.

Pedikúra, manikúra -Velkoobchod a maloobchod Kosmetické služby

Holičství, kadeřnictví -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Pedikúra, manikúra

Komplexní služby pro Vaši krásu a odpočinek: - kosmetické služby - ošetření pleti francouzskou kosmetikou Sothys Paris - kadeřnictví - manikúra, pedikúra - masáže - cvičení s přístrojem EMS.

Kadeřnictví. Nehtové studio, modeláž nehtů

Přijměte naše pozvání do útulného prostředí kavárny s dětským interiérovým hřištěm, baby outletem, kadeřnictvím, masážemi a kosmetikou. Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že se u nás budete cítit příjemně.

Práce, služby: -veškeré kadeřnické služby -prodlužování vlasů -regenerace a rovnání vlasů STEAM POD -vlasová diagnostika a prodej profesionální kosmetiky MATRIX a L'ORÉAL -společenské účesy -studentské a věrnostní slevy.

Pedikúra, manikúra Kosmetické služby

Kadeřnictví v centru Olomouce: - nově zrekonstruováno - profesionální kadeřnice - využíváme nejnovější techniky a módní trendy - individuální přístup ke každé klientce.

Kadeřnický salon: - dámské kadeřnictví - prodlužování vlasů - Brazilský KERATIN

Kadeřnictví: - účesy pomocí počítače - prodlužování vlasů. Modeláž nehtů.

Prodlužování vlasů se zahušťováním: - napodobenina pravých vlasů - velký výběr odstínů - stálobarevnost - zpracování copů - přidělání clip-in na keratin.

Studio Šarmant: - prodlužování řas metodou řasa na řasu - kosmetika - kosmetický laser - depilace - masáže relaxační i zážitkové - zeštíhlující zábaly - lymfoven - kadeřnictví - prodlužování vlasů - opalovací nástřiky - nehtová modeláž - gel-lak, manikúra

Kadeřnictví: - veškeré kadeřnické služby - prodlužování vlasů - zhušťování vlasů. Prodej: - vlasová kosmetika. Péče o pleť.