Kadeřnictví nabízejí služby týkající se krásy a zdraví vašich vlasů. Samozřejmostí je dámské a pánské stříhání, stříhání dětí, masáž hlavy, mytí vlasů, barvení vlasů, melírování, tepelné úpravy vlasů, zastřihávání a prodej profesionální vlasové kosmetiky.

Solárium, kadeřnictví, masáže. Floating: - tato velmi neobvyklá metoda relaxace nabízí velmi rychlé uvolnění těla i ducha, dosáhneme ho asi hodinovým pobytem ve floating tanku naplněném teplou, hustou a slanou kapalinou, která nadnáší tělo a imituje tak do značné míry stav beztíže.

Vizážistika. Líčení, kadeřnictví, módní styling, grafické návrhy, pořádání přehlídek.

Kadeřnictví s dětským koutkem. Nabízíme dámské, pánské a dětské střihy, brazilský keratin, Provádíme prodlužování vlasů, svatební a společenské účesy. Děti do 10 let ZDARMA ke střihu dospělého. Občerstvení. Jídelní židlička pro děti.

- barevná typologie - líčení a make-up - účesové poradenství vizážisty.

Kosmetický a kadeřnický salon.

Kadeřnický a kosmetický salon EUROSTUDIO - kadeřnictví Goldwell a Redken, kosmetika Rosa Graf, manikúra a pedikúra OPI, Vacupress - odbourávání tuků a celulitidy, Body Styler, solária Mega Sun 4000. Možnost zakoupení dárkových poukazů.

Nabídka stříhání a barvení vlasů, vytváření společenských účesů. Provádění čištění pleti, líčení a manikúry.

Nabídka kadeřnických a kosmetických služeb, provádění manikúry. Provozování solária.

Provádění epilace celého těla orientální metodou. Nabídka kadeřnických a kosmetických služeb, rekvalifikačních kurzů péče o pleť a masáží.

Kadeřnictví: -dámské -pánské -dětské. Kosmetika: -PAYOT -GERMAINE DE CAPUCCINI. Solárium. Prodej: -kosmetické výrobky -L´ORÉAL PROFESSIONNEL -KERASTASE PARIS. Objednávky telefonem i osobně.

Nabídka služeb dámského kadeřnictví.

Kadeřnický salon. Extravagantní i klasické účesy, Stříhání, barvení, melírování, rasta, dreadlocks, euroafrické účesy, stříhaná grafika, genitální grafika, práce na zakázku. Jsme jedním z nejkomlexnějších salonů, svým stylem jsme zaměřeni především na mladou generaci. Najdete zde i tetovací studio a bar.

Kadeřnictví dámské i pánské: - střih a styling - mytí a foukaná - barvení vlasů a přelivy - melíry - trvalá na vlasy - maska na vlasy - extravagantní a klasické střihy - účesové módní trendy a technologie - účesy pro média i módní přehlídky - svatební a společenské účesy - preparace.

Provádění kadeřnických a kosmetických prací.

Kadeřnictví Kosmetika Pedikúra - manikúra

Kadeřnictví Kosmetika Manikúra - pedikúra Masáže