Každý si chce nějakým způsobem vylepšovat svou vizáž. Proto je tu kosmetika, která zahrnuje mnoho různých služeb a procedur. Ošetření pleti, líčení, masáže obličeje, ať už profesionální či osobní, kosmetika je základ pro jakékoliv zkrášlování.

Velkoobchod - kosmetika Kosmetický salon Firma RaM Cosmetics - Jean Klébert Professional je výhradním dovozcem a distributorem výrobků Jean Klébert od roku 1995.

Kosmetický a kadeřnický salon. Služby: -kadeřnické -prodlužování vlasů -keratin -kosmetika -prodlužovaní řas.

Kadeřnictví. Kosmetika. Pedikúra, manikúra.

Kosmetika. Služby: - kyslíková terapie - odstranění žilek v obličeji - novinky v líčení

Kosmetický a kadeřnický salon.

Kosmetický salón Služby: -kosmetické -kadeřnické.

Kosmetický salon. Služby: - odstraňování celulitidy metodou BODY FORMING. - kurzy na odstranění celulitidy a zpevnění pokožky - masáže - kosmetika.

Kosmetika Manikúra - pedikúra

Penzion v centru Třeboně, nabízí ubytování v 11-ti dvoulůžkových a 1 jednolůžkovém pokoji pro turisty i pacienty s příspěvkovou lázeňskou péčí

Salon: -kosmetika -svatební líčení -manikúra -modeláž nehtů -vizážitsta-poradenství

Nabízíme tvorbu unikátních tetování, předělávky a opravy stávajících tetování.

Kosmetické studio: Kosmetika: -depilace -pro ženy depilace lýtek, celých nohou, podpaždí, rukou, třísel, v obličeji -pro muže depilace zad, hrudi -masáže -Abhyanga - ayurvédská masáž -Dornova metoda a Breussova masáž -Champi - indická masáž hlavy -Hot Stones - horké lávové kameny -Hot Chocolate - horká čokoláda -Ba Guan - ...

Nabízíme přírodní švédskou kosmetiku: -Oriflame cz pro děti, ženy i muže. Vybírejte z aktuálního online katalogu Oriflame. Registrujeme nové členy z celé ČR – možnost neomezeného výdělku. Přidejte se do našeho týmu

Hotel**** - 12 pokojů s kapacitou 35 lůžek - několik pokojů má vlastní terasu - LCD televizor, internet, telefonní linka, minibar, trezor - připojení k internetu - možnost přistýlky - restaurace - sauna, whirpool - masáže - wellness - víkend proti stresu - víkend pro zdraví a krásu La Chevre kosmetika - oranžerie kapacita ...

Kosmetické a relaxační studio Maria: - lymfatické masáže - klasické masáže - čokoládové, medové detoxikační terapie zad - Ajurvéda - Ajurvédské terapie - kosmetické terapie obličeje a dekoltu - olejové zábaly - laserový přístroj - prodej kosmetiky - reiky.

Oděvní výtvarnice, stylistka, vizážistka. Zakázková výroba, líčení, styling, prodej oděvů a oděvních doplňků, vlastní tvorba.

Kosmetika permanentní make-up tetování vizážista lektorka Působobnost: Jižní Čechy-přijedu do Vašeho kosmetického salonu Sídlo: Průmyslová 628, 37381 Kamenný Újezd(kraj ČB)

Body studio. Kryolipolýza, vacupress a lifting obličeje. -zeštíhlení postavy -odstranění celulitidy -vyhlazení vrásek, jizev, strií -zpevnění a regenerace pokožky -lymfatická drenáž -detoxikace organismu.

Redukce celulitidy - péče o obličej - ošetření ultrazvukem - líčení - radiofrekvence - lifting - vyhlazovací masáže obličeje a dekoltu Minikurzy líčení Poskytování - poradenství v oblasti výživy Masáže - přístrojové - klasické - čokoládové - medové - indické a ...

Kadeřnické služby Kosmetické služby - péče o ruce a nohy - make-up - ošetření těla - masáže

Poskytujeme wellness služby v samém srdci Starého Města. Provádíme masáže, depilace, kosmetiku, bělení zubů a mnoho dalších procedur.