Každý si chce nějakým způsobem vylepšovat svou vizáž. Proto je tu kosmetika, která zahrnuje mnoho různých služeb a procedur. Ošetření pleti, líčení, masáže obličeje, ať už profesionální či osobní, kosmetika je základ pro jakékoliv zkrášlování.

Kosmetické studio, vizáž, stylistika: - kompletní kosmetické služby - masáž obličeje a dekoltu - barvení obočí a řas - trvalá na řasy - depilace teplým voskem - líčení, proměny vhledu - permanentní make-up - kosmetické ošetření laserem - manikúra, pedikúra - kadeřnictví.

Propagace léků a dermokosmetických výrobků.

Společenské, zábavní a sportovní centrum DOMYNO nabízí: - relaxaci - saunu s odpočívárnou - solárium - tři solária rozšířena o nejmodernější náhražku přírodního opalování - Biosolárium - fitness - aerobic - spinning - kadeřnictví - masáže - kosmetika - pedikúra - manikúra. .

Kosmetika, solarium, masáže, pedikúra, lymfodrenáže, epilace.

Kosmetické služby: - masáže - čištění pleti - formování obočí - barvení obočí a řas.

Manikúra, kosmetika, pedikúra, kadeřnictví, masáže.

Poradenství ve tvorbě image, vizáže, v oblasti módy, barevné typologie, líčení, péče o pleť a výchově managementu a zaměstnanců různých firem v přístupu k zákazníkovi.

Stavební společnost. Nestátní zdravotnické zařízení. Centrum regenerace a rekondice: -manuální a přístrojové lymfodrenáže -suché uhličité koupele -oxygenoterapie -mořské řasy -parafín. Fyziatrie, balneologie a léčebná rehabilitace: -klasické masáže. Salony krásy: -kosmetika -kadeřnictví -solárium -pedikůra -manikůra ...

Kosmetické a vlasové studio. Služby: - prodlužování a zhušťování vlasů a řas - piercing - permanentní make-up - nastřelování náušnic - bělení zubů - nehtová modeláž - pedikúra - trvalá ondulace.

Dámské a pánské kadeřnictví: - prodlužování a zahušťování vlasů. Kosmetika. Pedikúra. Masáže.

Služby: - kosmetika, kosmetické služby - aromaterapie celého těla - masáže.

Kosmetické a masážní studio Blansko. Služby: -kosmetika -masáže -svatební líčení -trvalá na řasy -zábaly -lávové kameny -baňkování -depilace.

Studio: -kosmetika -masáže -solárium -kadeřnictví.

Tetovací studio tattoo garáž Plzeň, tattoo by krtek. Tetování a návrhy v tetovacím salonu Plzeň.Galerie tetování. Studio provádí veškeré druhy tetování: -tribal -japanese -freehand -cover-up -barevné, černobílé tetování.

Služby: -kosmetické. E-shop: - korálky a komponenty pro ruční tvorbu.

Wellness Studio. Služby: -kadeřnictví -kosmetika -solárium -infra sauna -hydromasáž -masáže: -lávové kameny -baňkování -růžová masáž -anticelulitidová masáž s ozónovým zábalem -reflexní masáže -reflexní terapie plosky nohy -klasická a sportovní masáž -měkké a mobilizační techniky. -speciální program ...

Studio Tattoo Anděl -tetování -piercing...

Zabýváme se vysoce účinnou metodou na odstraňování celulitidy podporovanou stroji a kosmeceutikou od německé firmy Weyergans.

Nabízíme bezbolestnou liposukcí 3. generace (neinvazivní liposukce, kavitace) prodlužování a zhušťování řas, lymfodrenáže a kryolipolýzu.

Provádíme ošetření pleti, hluboké čištění, hydratace, mikrodermabraze, podpora tvorby kolagenu, léčba akné. IPL pulsní světlo - trvalé odstranění chloupků, žilek, pigmentových skvrn. Bezbolestná liposukce, vyhlazení, zpevnění pokožky.