Každý si chce nějakým způsobem vylepšovat svou vizáž. Proto je tu kosmetika, která zahrnuje mnoho různých služeb a procedur. Ošetření pleti, líčení, masáže obličeje, ať už profesionální či osobní, kosmetika je základ pro jakékoliv zkrášlování.

Kosmetika: -péče o pokožku těla i obličeje -depilace -barvení -maska -líčení Masáže: -klasická -lymfatická -bambusová -čokoládová -zábaly.

- kadeřnictví - vizážistika - masáže - japonské tetování

Profesionální kadeřnické služby. Kadeřnictví: - dámské - pánské - společenské a svatební účesy. Prodlužování a zhušťování vlasů. Nehtová modeláž, manikúra. Proměny image.

Poskytuji profesionální vizážistické a hairstylingové služby pro modeling, reklamu, focení, svatby, slavnostní příležitosti. Zabývám se také poradenstvím a lektorskou činností na vizážistických kurzech. Působiště Brno a Praha, po dohodě kdekoliv.

Služby: -kosmetika -solárium -masáže -permanentní make-up.

Centrum zdraví a krásy. Služby: - kadeřnictví - solárium - nehtové studio - kosmetika.

Služby: -kosmetické -čištění pleti, laser -bezbolestná metoda trvalého líčení CONTURE MAKE-UP - obočí, rty, linky.

Salón, kosmetika: - modeláž nehtů, zdobení nehtů - vizážistka - spa manikúra - masáže a zábaly rukou - líčení.

Kosmetické ošetření pleti přírodní kosmetikou Dr. Belter. Velmi pěkné a příjemné prostředí. Relaxační masáže. Vchod z ulice Na Struze !!!

Práce, služby: -kadeřnictví -kosmetika.

Zabýváme se prodejem zdravé výživy, potravinových doplňků a přírodní kosmetiky

Kosmetika: - masáž obličeje - franc. způsob, krku, dekoltu, ramen, krční šíje, - hluboké čištění pleti, zakončené BIOSTIMULAČNÍ lampou, - Laser - polarizované světlo - má výrazné hojivé účinky, - likvidace zánětu, - kyslíková terapie pleti, - čokoládové masky, - mořské řasy - masky, - paraf. zábaly rukou/reflexní masáže ...

Kosmetický salon: - kosmetika - manikúra, pedikúra - masáže.