Každý si chce nějakým způsobem vylepšovat svou vizáž. Proto je tu kosmetika, která zahrnuje mnoho různých služeb a procedur. Ošetření pleti, líčení, masáže obličeje, ať už profesionální či osobní, kosmetika je základ pro jakékoliv zkrášlování.

Nabízíme: - masážní, vizážistické, kosmetické či aromaterapeutické služby.

Kosmetický salon, kosmetika: -komplexní ošetření pleti -trvalá na řasy, barvení řas a obočí -orientální depilace -depilace voskem -ošetření kosmetickým laserem -líčení a poradentství -spolupráce s kožním spocialistou -prodej pěstící i dekorativní kosmetiky, biokosmetiky -DERMIC, fotodepilace, fotoomlazení, kavitace, ...

Kosmetický salon. Služby: -kosmetika -solárium -kadeřnictví -masáže -permanentní make-up.

Kosmetický a kadeřnický salon. Kadeřnictví: -dámské -pánské -dětské -módní tónování, speciální střihy. Kosmetika: -odborné kosmetické ošetření -profesionální líčení -manikůra, pedikůra nehty modeláž, zdobení -zábaly -masáže všeho druhu -klasické a reflexní masáže.

Vizážistické a fotografické služby - image manažerů, mužů i žen - sestavení nového šatníku - školení image pro firmy - proměny žen - návrhy účesů s realizací nového účesu - líčení na všechny příležitosti - svatební přípravy nevěsta, ženich - svatební foto - byznys foto - umělecké fotografie žen i mužů - realizace fotoobrazů do ...

Kosmetika.Kadeřnictví. Služby: -kosmetické -kadeřnické

Služby: - kadeřnictví, vlasový salón - DIAGNOSTIKA a léčba vlasů a pokožky (trichologie) - prodlužování vlasů HAIR TALK - kosmetika, líčení - pedikúra - nehtová modeláž. Prodej: - paruky - tupé.

Kadeřnictví, kosmetika. Kadeřnické služby. Kosmetička.

Kadeřnictví. Kadeřnický salón. Kosmetika.

barevné poradenství typologie kosmetické služby poradenské služby barevné návrhy interiérů

Kadeřnictví: -dámské -pánské -dětské. Kosmetika: -PAYOT -GERMAINE DE CAPUCCINI. Solárium. Prodej: -kosmetické výrobky -L´ORÉAL PROFESSIONNEL -KERASTASE PARIS. Objednávky telefonem i osobně.

Služby: -neinvazivní liposukce a redukce celulitidy Tripollar-regen -chemický peeling -odstranění chloupků světlem IPL -fotorejuvenace -odstranění pigmentových skvrn a rozšířených žilek -léčba akné.

Služby: -kosmetika. Nabídka kosmetických a vizážistických služeb.

Kadeřnický a kosmetický salon WINC Služby: Kadeřnictví: -dámské střihy, účesy -pánské střihy -prodlužování vlasů (i na splátky) Kosmetické: -prodlužování řas LASH SENSATION -kosmetika.

Služby: -kadeřnictví. -kosmetika. -manikúra. -pedikúra.