Každý si chce nějakým způsobem vylepšovat svou vizáž. Proto je tu kosmetika, která zahrnuje mnoho různých služeb a procedur. Ošetření pleti, líčení, masáže obličeje, ať už profesionální či osobní, kosmetika je základ pro jakékoliv zkrášlování.

Kadeřnický a kosmetický salon. Prodlužování a zhušťování vlasů metodou keratin za tepla, proměny vizáže, bělení zubů, kosmetické služby.

Služby: -kadeřnictví -kosmetika -manikúra, pedikúra -depilace cukrovou pastou

Kosmetické služby: - kompletní ošetření pleti profesionální kosmetikou - ruční i přístrojové ošetření pelti - masky - zábaly - barvení a trvalá na řasy - denní a večerní líčení - líčení nevěst - epilace celého těla - masáže rukou - parafínové zábaly - tepelné rukavice. - ošetření mesoderma válečkem - chemický peeling.

Lékařská ordinace - alternativní medicína - redukce vrásek a celulitidy - injekční lipolýza - omlazení plazmou.

Služby: - trvalá bezbolestná epilace - neinvazivní liposukce - prodlužování řas - permanentní make-up - masáže - manikúra.

Služny - kadeřnictví - masáže - kosmetika - pedikúra - manikúra.

Studio Sluneční květ najdete nad Bižuterií Perla, vedle TRŽIŠTĚ POD KAŠTANY Nabízím tyto služby: - permanentní Make-up - vláskování obočí - efekt chloupků - intuitivní a klasické tetování na tělo - intuitivní malování na tělo fixem, které podporuje transformační proces dnešní doby - kosmetické služby - míchání osobního krému na ...

Masáže: - klasické - sportovní - uvolňovací a měkké techniky - ruční lymfodrenáže - Shiat-su, Su-jok - lávové kameny - aromaterapie. Peeling a lifting: - obličeje, dekoltu, rukou a nohou - zpevnění zadečku a stehen, prsou a viditelné zformování a zvětšení. Estetické formování postavy - speciální metody rozrušení tukové tkáně při ...

Kosmetika, prodejna kosmetiky a poradenství - péče o obličej a celé tělo francouzskou kosmetikou Institut Esthederm - permanentní make-up - depilace LYCON

Moderní salon pro muže i ženy v Olomouci. Nabízíme kosmetické ošetření pleti a prodej italské značky Bioline JaTó. Široký výběr masáží a všechny druhy pedikúry včetně wellness s lakováním i gel-lakem.

Studioiw: - kosmetické služby - neinvazivní vyhlazení vrásek - permanentní make-up - pedikúra - lymfodrenáž - tetování - IPL - trvalá epilace - masáže.

Kosmetický salon - permanentní maku-up - prodlužování řas. Modeláž nehtů, manikúra.

Kosmetika Dr.Hauschka, Malu Wilz, Atok. Hádek.

Služby: - zeštíhlující a anticelulitidní programy - masáže - kosmetika, depilace - pivní, čokoládové, bylinné lázně.

Kosmetika. Služby: - masáže obličeje a dekoltu - speciání ošetření přípravky franc. kosmetiky GERnétic - orientální depilace(obličej, podpaží, třísla) - depilace voskem - speciální ošetření dekoltu - relaxační ošetření nohou.

Centrum Avasa, služby: - centrum podpory zdraví a osobnostního rozvoje - biorezonance a EFT terapie - měření zátěží organismu - řízená detoxikace - masáže - poradenství, terapie.... a další. Prodej, e-shop: - doplňky stravy - knihy - kosmetika - sirupy, sušenky

Kadeřnictví a kosmetický salón Dolce Diva Praha nabízí kadeřnické služby, péči o pleť, manikúru a pedikúru, prodlužování řas, permanentní make-up.

Služby: - péče o pleť, intenzivní pleťové kúry a specifická ošetření dle typu pleti - líčení na všechny příležitosti - svatební, přirozené denní i večerní líčení. Kurz líčení pro veřejnost.

Kerere tattoo -tetování -piercing -permanent make up -nejkvalitnější šperky, pigmenty a technologie -vše v profesionálním studiu od roku 1998.