Každý si chce nějakým způsobem vylepšovat svou vizáž. Proto je tu kosmetika, která zahrnuje mnoho různých služeb a procedur. Ošetření pleti, líčení, masáže obličeje, ať už profesionální či osobní, kosmetika je základ pro jakékoliv zkrášlování.

Služby - kosmetika - manikúra - pedikúra - depilace.

Služby: - kadeřnictví - kosmetika - manikúra - pedikúra - solárium

Služby: - kadeřnictví - kosmetika - vizážistika - masáže

Kosmetické služby. Nehtová modeláž.

Společnost AAshopik.cz je moderní společnost s pevnou pozicí na stávajícím trhu s nejrychlejším rostoucím internetovým obchodem.

Služby - kosmetika - masáže - manikúra - depilace.

Služby: - kadeřnictví - prodlužování řas - modeláž nehtů

Služby - masáže, kavitační liposukce, lymfodrenáže - kosmetika.

Kosmetický salon - přístrojové ošetření pleti - vizážistické služby - líčení.

Služby: - změna image - barevná typologie - módní poradce.

Kosmetický salon, služby: - permanentní make-up - chemický peeling - líčení - depilace - kosmetické ošetření

Služby: - masáže - manuální lymfomasáž - medová, čokoládová masáž - kosmetika.

Služby: -káva -kadeřnictví -holičství -manikůra -pedikůra -kosmetika -masáže.

Escandelle Fashion: - dováží a prodává luxusní dámskou konfekci přímo z Paříže, pro ty nejnáročnější zákazníky. Escandelle Hair & Beauty: - nadstandardní péče o vlasy - komplexní péče o tělo i duši.

Beauty Essence kosmetické studio: - kosmetické rituály Sothys - LPG Endermologie - masáže - manikúra a pedikúra.

Kosmetické studio Lenka Procházková: - ošetření pleti pomocí přístroje Hydra Facial, jedinému na střední Moravě. - mikrojehličkové ošetření Dermapen - profesionální analýza pleti Face Mapping kosmetické firmy Dermalogica - prodej kosmetiky.

Dansy Claire - cosmetics studio: - kosmetika - kadeřnictví - pedikůra - manikůra - modeláž nehtů - bělení zubů - pernamentní make-up, prodlužování řas. Výroba, prodej, opravy: - kožené oděvy. Jaromír Bubeníček - 602776465. Skrbeňská 39, Horka nad Moravou, 78335.

Kosmetický salon Jana Bundilová se nacházejí v centru města, Naše služby: - péče o pleť a tělo francouzskou kosmetikou Sothys - základní ošetření, intenzivní a specifická péče o pleť - hydratační, protivrásková a energizujicí kúra - obnovující peeling, péče o oční kontury - tělové relaxační rituály - zpevňující ošetření těla - líčení ...

Kosmetický salón pro ženy a muže. - kosmetické a vizážistické poradenství, analýza pleti, vizáž a líčení (denní, slavnostní, sváteční) - pánské ošetření a kosmetika pro muže - brazilská depilace voskem - trvalé odstranění chloupků - kosmetika BIOLINE ( péče o citlivou a alergickou pleť, program proti stárnutí a na všechny druhy pleti) - ...

Služby: - formování postavy: - Power Plate - Vacushape - Rolletic - přístrojová lymfodrenáž - myostimulace.

Masáže kosmetika Bohdana nabízí různé druhy masáží jako jsou medové, aroma nebo ovocnými, bylinnými či rýžovými měšci, ale také provádíme baňkování, masáž lávovými kameny nebo masáž lymfatickou, reflexní i čínskou a další. Naleznete zde u nás i nabídku německé kosmetiky a přípravků Janssen. Masáže: -klasická švédská masáž -lávové kameny ...

Služby: -neinvazivní liposukce -lymfodrenáže -analýza těla -detoxikace -masáže -výživový plán.