Každý si chce nějakým způsobem vylepšovat svou vizáž. Proto je tu kosmetika, která zahrnuje mnoho různých služeb a procedur. Ošetření pleti, líčení, masáže obličeje, ať už profesionální či osobní, kosmetika je základ pro jakékoliv zkrášlování.

Služby: -kadeřnictví -kosmetika.

Kosmetické služby, líčení, kosmetika, prodlužování řas, manikůra, osobní styling.

Služby: - tetovací salon - permanentní make-up

Kosmetické služby - ošetření pleti - ultrazvuk - masáž obličeje a dekoltu.

Prodej - kosmetika FOR LIFE & MADAGA, kosmetický salon, prodlužování řas, barvení řas a obočí, depilace teplým voskem. Péče o tělo.

Masážní, relaxační studio: - masáže - čokoládová, regenerační, medová, těhotenská - kosmetika - základní, nadstandardní ošetření - zábaly - dárkové poukázky.

Lékařské estetické a laserové centrum - omlazovací procedury - formování postavy - kosmetika.

Kosmetické služby Nehtové a kosmetické studio Brno.

Služby: - tetování - piercing - microdermal - permanentní make-up.

Kadeřnictví - prodlužování a zhušťování vlasů keratinem a metodou MICRO RING - kreativní střihy - melírování i vrstvené - extravagantní účesy - vlasové masáževlasové poradenství v oblasti barev, střihů a stylingu Kosmetika - líčení - externí vizážistka odborné poradentství oblasti life stylu

Služby: - vizážistika - modeling - hostes - promotion akce a prezentace - umělecká a jiná vystoupení - módní přehlídky - kurzy líčení - doprovodné programy - proměny - fotoprezentace.

Kosmetický salon - ošetření krku, obličeje a dekoltu

Služby: - kosmetika - manikúra - vizážistika, permanentní make-up

Služby: - kosmetika - solárium - masáže - kavitace.

Nabízím nehtovou modeláž, zdobení svatební, slavnostní líčení k různým příležitostem, jako jsou svatby, oslavy, promoce, tablo a jiné. Poradenství.

Služby: - kosmetika - prodlužování řas - manikúra - modeláž nehtů.