Každý si chce nějakým způsobem vylepšovat svou vizáž. Proto je tu kosmetika, která zahrnuje mnoho různých služeb a procedur. Ošetření pleti, líčení, masáže obličeje, ať už profesionální či osobní, kosmetika je základ pro jakékoliv zkrášlování.

Exkluzivní salon s francouzským šarmem. Kadeřnictví, pedikúra, manikúra, kosmetika.

Kadeřnické studio, kadeřnictví: - prodlužování vlasů - vizážista - kosmetika - manikúra a nehtová modeláž - prodlužování a zhušťování řas - mokrá pedikúra.

Celkové ošetření pleti, líčení, relaxační masáže, mikromasáže očního okolí, odstranění nežádoucích chloupků, depilace a parafínové zábaly. Kosmetické ošetření s vitamínem C, Global lift, Corrective, Eternal, Aquatherm, Natural defence, Platinum. Prodej kosmetiky a krémů značky Skeyndor.

Kosmetika - lifting obličeje - galvanická žehlička Kurzy - Hirudoterapie - cvičení a břišní tance - mobilizační techniky Energetické ošetření - reiki - konzultace a poradenství s přikládáním pijavice lékařské Termoterapie - BioMat Psychoterapie - psychologické poradenství pro děti i dospělé Masáže a ...

Kadeřnické studio Kosmetika - kosmetické ošetření - čištění pleti ultrazvukem - kosmetické masáže - tvarování postavy - pernamentní make - up - lymfodrenáže Nehtové studio - pedikúra Kosmetické masáže - masáže

Kadeřnictví. Kosmetika. Masáže. Manikúra, pedikúra.

Služby: - manikúra - pedikúra - kosmetika - masáže - depilace

Služby: -ultrazvuková liposunkce -laserová epilace -kosmetika, pedikura -kadeřnictví -manikura, nehtová modeláž -pernamentní make-up.

Kosmetický a masážní salon - kosmetické ošetření pleti - masáže - manikúra, pedikúra.

Kosmetika: - permanentní make up - mezoterapie.

Kosmetické služby - ošetření pleti - péče o ruce a nohy - epilace.

Nabízíme estetické procedury, které Vás zbaví přebytečného tuku, vrásek a menších estetických nedostatků, a to bezbolestně prostřednictvím nejmodernějších technologií založených na radiofrekvenci. Vybírat si tak můžete z lymfodrenáže obličeje, dekoltu a krku, neinvazivní liposukce, vacupressu a liftingové masáže obličeje.

Služby: - kadeřnictví - kosmetika - manikúra - pedikúra - masáže