Každý si chce nějakým způsobem vylepšovat svou vizáž. Proto je tu kosmetika, která zahrnuje mnoho různých služeb a procedur. Ošetření pleti, líčení, masáže obličeje, ať už profesionální či osobní, kosmetika je základ pro jakékoliv zkrášlování.

Salon - kadeřnictví - modeláž nehtů - kosmetika - pedikúra - masáže.

Kosmetické služby -služby v oblasti kosmetiky, vizážistiky a líčení. Provádím čištění pleti, úpravu i barvení obočí a řas.

Služby: -kosmetika -manikůra -pedikůra -masáže

Služby: - kosmetika - kadeřnictví - prodlužování vlasů - modeláž nehtů - přístrojová pedikúra

Nabízíme přístrojové i klasické masáže, luxusní čokoládovou masáž, poradenství v oblasti výživy, indickou a anstistresovou masáž hlavy, masáž-lifting obličeje, ošetření kosmetikou Jafra.

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže - kosmetika

Salon Estetika - kosmetika, masáže, infrasauna, tarot terapie, astrologie, aquahealing, reiki, shiatsu.

Salon Anna Hair salon - účesy, střihy i barva na míru. Provádíme svatební, maturitní a společenské účesy ve spolupráci s vizážistkou. Zabýváme se diagnostikou vlasů i vlasové pokožky. Speciálně školený tým. Prodej vlasové kosmetiky Loreal Professionnel.

Kadeřnictví. Kosmetika. Prodej kosmetických přípravků.

Kosmetika. Manikúra, modeláž nehtů. Masáže, fyzioterapie. Solárium. Sauna.

Pedikúra, manikúra. Kadeřnictví. Kosmetika.

Kosmetické služby. -Napářka (změkčovadlo) -hluboké čištění (vypichování mílií) -peeling -masáž obličeje (dekoltu) -masáž obličeje a dekoltu lávovými kameny -antistresová masáž hlavy -mikromasáž očního okolí -lifting obličeje -přiložení masky.

Kosmetické studio: - lymfo masáž - hubnutí - masáže - infrasauna - kompletní omlazení pleti - odstranění podbradku, zpevnění pleti - léčba akné - detoxikační programy - akupunktura - byliny - bělení zubů.

Služby: - vizážistka Pořádání: - kurzy líčení

Provoz kadeřnického a kosmetického salonu.

Kosmetika - permanentní make-up - barvení obočí a řas - tetování - permanentní prodlužování řas. Nehtové studio - modeláž nehtů - pánská manikúra.