Každý si chce nějakým způsobem vylepšovat svou vizáž. Proto je tu kosmetika, která zahrnuje mnoho různých služeb a procedur. Ošetření pleti, líčení, masáže obličeje, ať už profesionální či osobní, kosmetika je základ pro jakékoliv zkrášlování.

Služby: -kadeřnictví -kosmetika Nous parlons Français

Kadeřnické a kosmetické studio MADONA Kadeřnické služby - Dámské - Pánské - Dětské - Společenský účes Pedikůra Modeláž nehtů, manikúra Permanentní make-up, prodlužování a zhušťování řas.

Relaxační a kosmetické studio Služby - kosmetika - masáže - sauna - vířivka

A studio Brno Kadeřnictví Kosmetické služby Permanentní make-up a tetování masáže

Kadeřnictví ANDANIKA & VISAGE STUDIO proměny vizáže, minikurzy líčení, vlasová kosmetika

Kadeřnice, vizážistka. Dámské, Pánské i Dětské stříhání Foukaná, Žehlení, Kulmování Masáže vlasové pokožky Melírování, Barvení, Přelivy Vodová ondulace Svatební a Společenské účesy (také účesy Historické, Dětské a copánky nejen francouzské) Líčení (svatební i společenské, denní i večerní, fashion i fotomake-up) Prodej vlasové kosmetiky ...

Kosmetika - odlíčení - základní čištění - peeling - úprava obočí - masky - barvení obočí a řas - depilace

Kadeřnictví. Kaes studio. Kadeřnické a vizážistické služby v blízkosti Magistrátu města Brna.

Hledáte kvalitní kadeřnictví a kosmetické studio v Brně? Potřebujete učesat na svatbu či ples? Toužíte po masáži? Navštivte nás. Naše provozovny v Brně – Tuřanech a Modřicích Vám nabízejí široké spektrum služeb. V obou provozovnách je dámské, panské a dětské kadeřnictví. V Brně – Tuřanech můžete využít i služeb kosmetického studia, jako je ...

Studio Gabina Služby: -MANIKURA -prodloužení a zpevnění vlastních nehtů UV Gely -P-SHINE - zpevnění a vyživení nehtů -Nail Art - zdobení nehtů -lakování nehtů, gel lak - PEDIKURA : mokrá pedikúra -KOSMETIKA: celkové ošetření pleti, úprava obočí, barvení obočí a řas, trvalá na řasy unikátní metodou iCURL (pomocí clipů Blink ...

Moderní kosmetické centrum. Radiofrekvence.

Kosmetické služby - manikůra - pedikůra - prodlužování řas - líčení. Služby solária. Depilace.

Kadeřnictví, kadeřnické práce - zhušťování a prodlužování vlasů - barvení ELUMEN, COLOR BALANCING, BLONDE TONING Kosmetika - depilace cukrovou pastou - chemický peeling.

Služby: - poradenství v oblasti péče o pleť. Distribuce, prodej: - kosmetika Mary Kay: - kosmetické přípravky pro péči o pleť, tělo, dekorativní kosmetika a parfémy.

Služby: -kadeřnictví -kosmetika -manikůra, pedikůra -masáže

Kadeřnický salón - kadeřnictví - kosmetika - stylista - vizážista - manikúra - fotografování

Kosmetický salon Praha 4, Kosmetika Praha 4 - Beauty Studio Nathalli nabízí kosmetické ošetření pleti, permanentní make up, permanentní prodlužování řas a modeláž nehtů. Vše v příjemném prostředí pražských Hodkoviček, parkování před objektem a k dispozici dětský koutek.