Správná péče o nehty zahrnuje pravidelnou manikúru a pedikúru. Využít můžete klasickou manikúru, francouzskou manikúru, modelaci nehtů gelovou metodou anebo pouhé zdobení kamínky, lakováním či obtisky. Pedikúra je nejčastěji suchá, mokrá nebo kombinovaná.

Studio Renata. Služby: -manikúra. -modeláž nehtů

Salon: -kosmetika -svatební líčení -manikúra -modeláž nehtů -vizážitsta-poradenství

Wellness Studio pro relaxaci a odpočinek (Powerjóga, Asthangajóga, Hathajóga, Pilates, Cvičení pro těhotné i děti, Masáže, Terapie, Sauna, Solárium, Pedikúra, Manikúra.

Kosmetický ateliér. Služby: - kosmetika - manikúra - pedikúra - masáže.

Nabízíme komplexní služby v oblasti wellness: - fitness - světovou novinku v indoor cyclingu AEROSPINNING® - masáže - saunu - parní lázeň - vířivé vany - solárium - ucelené programy na péči o tělo, regenerace organismu a na redukci hmotnosti. V našem Beauty Salonu GAUDÍ® se o Vaše pohodlí, krásu a zdravý vzhled postará ...

Nehtové studio: - nehtová modeláž - manikůra, pedikůra - CND ShellacT - kosmetika SOTHYS - masáže a Wellness programy.

Studio IN, kosmetické studio, kadeřnictví, kosmetika, manikúra, pedikúra, masáže

Kosmetický salon nabízí long time liner, microdermabrasion, green peel, Dr.Schrammek kosmetika, Rejuvenace, Epilace.Mezotherapie, Dlouhodobově prodlužovani řas Afroditi, Masže, Denni a večerni ličeni.

Studio Esthetica vzniklo v roce 1997 Od roku 2001 jsme členem asociace Haute Coiffure Francaise (umělecké sdružení kadeřníků) Užíváme označení "Salon Expert Platin" Cílem celého týmu studia je poskytování služeb na nejvyšší úrovni pro dámy i pány Každý klient má u nás maximální individuální péči Dbáme o dokonalé sladění servisu ...

Společenské, zábavní a sportovní centrum DOMYNO nabízí: - relaxaci - saunu s odpočívárnou - solárium - tři solária rozšířena o nejmodernější náhražku přírodního opalování - Biosolárium - fitness - aerobic - spinning - kadeřnictví - masáže - kosmetika - pedikúra - manikúra. .

Služby: -modeláž nehtů, manikúra, pedikúra -vizážistika -permanentní make-up -provoz solárií.

Klub proměna. Provádíme masáže, cvičení a výživové poradenství. Dlouhodobá péče, cenová dostupnost, záruka tradičních metod, individuální přístup.

Vlasové a kosmetické studio nabízí: - kompletní servis ve stylu Total Look - kadeřnictví a účesy - Vizážistika a poradenství - manikúra - péče o vlasy a prodlužování vlasů. - pracujeme s L´Oreal Professionnel, Kérastase Paris, O.P.I. Kadeřnická péče.

Kadeřnictví: - dámské - pánské - dětské. Služby: - kosmetika - manikúra - pedikúra - prodlužování vlasů - poradenství.

Naše kadeřnictví je profesionální nezávislý servis té nejlepší kvality pro Vaše vlasy, poskytující komfortní služby. Snažíme se, aby všichni naši zákazníci odcházeli spokojeni a rádi se k nám vraceli. Naše služba je komplexní a obsahuje konzultaci, konečnou úpravu - styling a rady jak pečovat o vlasy po odchodu z kadeřnictví. Také nabízíme řadu ...

Beauty Salon Sun Dial. Kadeřnické služby: - mytí, stříhání, styling - barvení - masky, zábaly - trvalá - narovnávání - speciální styling - slavnostní účesy - prodlužování a zhušťování vlasů.

Kosmetický salon v srdci Prahy 6. Kadeřnictví: Pedikůra a manikůra Kosmetika Masáže.

Zmapujeme vaši fyzickou kondici, sestavíme vám tréninkový plán, pomůžeme vám sledovat váš růst pomocí naší nové služby: - posilovna, fitness - trenéři - diagnostika - poradma váživy - fitness bar - masáže - solárium - kosmetika - pedikúra.

Kosmetické studio: - rekvalifikační kurzy akreditované MŠMT - kadeřnictví - prodlužování vlasů - manikúra - nehtová modeláž - pedikúra - kosmetika - líčení - masáže - thajské masáže. Příjemné prostředí a dokonalá relaxace v moderním studiu za bezkonkureční ceny. Péči o vlasy provádíme s kvalitní vlasovou kosmetikou od firmy ...

Vlasové studio: - kadeřnictví - prodej solární a vlasové kosmetiky - modelace nehtů gelem.

Kadeřnický ateliér Kotlár - Tyršův dům. Služby: -kadeřnictví. -kosmetika. -manikúra. -pedikúra.

Centrum zdraví a krásy. Služby: - kadeřnictví - solárium - nehtové studio - kosmetika.

Kadeřnický a kosmetický salon EUROSTUDIO - kadeřnictví Goldwell a Redken, kosmetika Rosa Graf, manikúra a pedikúra OPI, Vacupress - odbourávání tuků a celulitidy, Body Styler, solária Mega Sun 4000. Možnost zakoupení dárkových poukazů.