Uvolněte se při klasické, thajské, sportovní, lymfatické masáži anebo třeba při masážním baňkování v některém z osvědčených masážních salónů. Masážní studia nabízí rehabilitační i uvolňující procedury, ale také drobné občerstvení a zázemí pro relaxaci.

Masáže: - Indická masáž hlavy - Hawajská masáž - Lomi Lomi - lávové kameny - baňkování - reflexní masáž plosky nohy.

Služby: - kosmetické, kosmetika: - hloubkové čištění pleti - výživa + sérum - masáže: - klasické - lávové kameny - hot stones - havajské masáže - čokoládové - prodlužování vlasů - péče o řasy a obočí - úpravy, barvení - procedúry proti celulitidě: - neinvazivní liposukce - redukce tuků pomocí radiofrekvence ...

Maderoterapie Body Wraps Samoopalovací nástřik. Výživové poradenství - sestavení jídelníčku na míru. Analýza složení těla. Kosmetika.

Solárium Kadeřnictví Masáže kosmetika Manikúra a pedikúra Prodej parfémů a kosmetiky: - YODEYMA parfémy - doplňky stravy - kosmetika (mýdla, péče o ruce, péče o tělo a vlasy, solární kosmetika, tělové peelingy) - ústní hygiena - svíčky v plechu.

Provoz fitness, masáží, výživové poradenství, přístrojové lymfodrenáž.

Sportovní centrum a hotel SPORTCENTRUM Brandýs s.r.o. nabízí skvělé zázemí pro tréningové pobyty sportovních klubů, soustředění, pořádání turnajů, firemní teambuilding i odborná školení či semináře. Nachází se v klidné části města Brandýs nad Labem na ulici Kostelecká. Sportovní centrum, vnitřní prostory: - sportovní hala - tělocvična - ...

Kosmetické služby: -kadeřnictví -prodlužování, zahušťování vlasů -kosmetika -chemický peeling -mezoterapie -permanentní řasy -líčení -manikúra -modeláž nehtů -pedikúra -solárium -ošetření celulitidy - mezoterapiíVacu, ShapeBotoxPermanentní -make-up -nastřelování náušnic -nasáže, lavovými kameny. Prodej: -vlasová a pleťová ...

Fyzioterapie/rehabilitace/masáže Fyzioterapeutické a masérské služby ve Znojmě pro pacienty po úrazech a operacích, při potížích s páteří a klouby a s ostatními problémy pohybového aparátu.

Provádíme masáže, baňkování a rehabilitační cvičení. Tejpování, poradenství při bolestech pohybového aparátu.

Služby - masáže lymfatické, sportovní, reflexní terapie - Dornova metoda - Breussova metoda - spirální stabilizace - SM systém

Dlouholeté zkušenosti s řešením pohybových problémů, masáží u různých sportovních výprav i wellness procedur. Služby: - masáže - přístrojová lymfodrenáž - rázová vlna BTL - celulitida X-WAVE - kryolipo.

Salon LiniTy poskytuje širokou nabídku masáží a kosmetických procedur.

Výroba, prodej: Truhlářství, truhlářská výroba, truhlář, stolařské a truhlářské práce. Výroba, prodej nábytku, nábytek, podlahy, plovoucí podlahy, schodiště, schodiští. Nábytek na míru.Kompletní dodávka a montáž, elektrické vestavěné spotřebiče. Výroba, prodej kuchyně, kuchyň, kuchyní, kuchyňské linky. Kancelářský a bytový nábytek, ...

Masérské, rekondiční a regenerační služby

Masážní salon: -rekondiční a sportovní masáže.

Masérské studio. Služby. Masáže: -klasická -rekondiční -baňková -reflexní -relaxační -reflexologie -masáž medem -Hot stones -Shiatsu -aromaterapie -cena-150Kč/1 hodina. Provádíme: -diagnostiku, léčbu a fytoterapii.

Mgr. Barbora Kylar Tichá se se zaměřuje na manikúru a různé druhy masáží.

Hledáte relaxační zážitek nebo chcete ulevit od bolesti? V mém studiu na Praze 8 nabízím reflexní, švédské, a hloubkové, terapeutické masáže.

Služby: -masážní a nehtové studio -sportovní masáž, rekondiční masáž, čokoládová masáž, Lomi Lomi. -manikúra a pedikúra v Třebíči, úprava nehtů, modeláž nehtů, parafínové zábaly, P-shine manikúra.

Kosmetické ošetření pleti. Japonská anti-agingová masáž s možnou podporou botoxu. Masáž obličeje, krku, dekoltu. Maderoterapie.

Služby: -masáže -indické masáže -klasická masáž zad a šíje -reflexní terapie -masáže lávovými kameny -lymfatická masáž.

Služby: -masáže -lymfodrenáže -reflexní terapie -ajarvédské masáže -lávové kameny -výživové poradenství -poradenství zdravého životního stylu.

Simona Kubíčková se zaměřuje na sportovní a regenerační masáže.