Uvolněte se při klasické, thajské, sportovní, lymfatické masáži anebo třeba při masážním baňkování v některém z osvědčených masážních salónů. Masážní studia nabízí rehabilitační i uvolňující procedury, ale také drobné občerstvení a zázemí pro relaxaci.

Relaxace, léčba, odpočinek, denní lázně, fyzioterapie, masáže, cvičení v tělocvičně, detoxikace, programy pro těhotné, reflexoterapie, alternativní medicína, poradenství ve výživě, hubnutí!

EFFECT STUDIO Kryolipolýza Lymfoterapie Epilace Fotoomlazení Infrasauna Manuální Lifting Klasické i speciální masáže Pedikúra, manikúra Lifting

Studio BodyWell. Relaxační masáže, lávové kameny a kompletní lymfoterapie - včetně ruční, body wrapping-skořicový zábal. Cvičení pomocí podtlakových stojů (Body-Space).

Služby: - kosmetika - cvičení - VacuShape, Fiveriders, vibrační plošina, body roll - relaxace a léčba - masáže.

Lázně, masáže: -masáže provádí rodilé kambodžanky -khmerská masáž - suchá masáž zaměřena na tlakové body -tradiční masáž celého těla -masáž hlavy a šíje -masáž nohou, hlavy, šíje a zad -masáž 4-hand celého těla -aroma masáže -herbal masáže. Zimní akce: - čokoládová masáž nyní 900kč - masáž hýždí a nohou 5x hod. 2999kč.

Masážní salon nabízí: -tradiční japonské masáže -reflexní masáž chodidel -aroma masáž

Centrum Monáda. Služby: - masáže - výživové poradenství

Těhotenské kursy: -cvičení v těhotenství podporující svalstvo k porodu -nácvik dýchání a tlačení -relaxační cvičení a plavání v bazénu -odborná příprava otců k porodu -příprava na péči o dítě. -šestinedělský kurs cvičení na úpravy postavy -odborné poradenství v oblasti antikoncepce. Léčba sterility: -metoda paní ...

Prodej, poradenství - bylinkářství: -bylinné čaje -bylinné masti, tinktury, tablety, sirupy, oleje -mícháme bylinné čaje na počkání -poskytujeme masáže SHIATSU.

Kadeřnictví, kosmetika, pedikúra, nehtová modeláž, masáže. Studio modrá kočka.

Hotel, ubytování. Wellnes. Služby: -masérské -rekondiční -regenerační.

Dům krásy - relaxační masáže vonnými oleji - peelingová masáž - bahenní zábal.

Služby: -posilovna -solárium -masáže

Fitcentrum: -aerobic -posilovna. Solárium. Masáže. Fitness shop. Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: -oblečení pro kulturistiku a fitness značky NEBBIA -doplňky výživy značky OMEGA -protein-sacharidové nápoje -iontové nápoje -aminokyseliny -Creatin -Pyruvat. Poradenská činnost.

Fitness studio: -posilovna. Individuální trénink s trenérem, tréninkový plán. Vybavení posilovny značkovými posilovacími stroji. Sestavení jídelníčku. Doporučení, poradenství zdravé výživy. Prodej nápojů. Masáže.