Uvolněte se při klasické, thajské, sportovní, lymfatické masáži anebo třeba při masážním baňkování v některém z osvědčených masážních salónů. Masážní studia nabízí rehabilitační i uvolňující procedury, ale také drobné občerstvení a zázemí pro relaxaci.

Služby: -dámské a pánské kadeřnictví, -modeláž nehtů, -kosmetika -masáže.

Masáže: -klasické, relaxační, aroma, reflexní -baňkování -lymfodrenáže. Uvolnění masážemi působí proti: -nepřiměřenému stresu -nedostatku energie -oslabujícímu pohybovému aparátu -sedavému zaměstnání -jednostranné pohybové zátěži -nedostatečné regeneraci unaveného organismu.

Studio Ally. Rekvalifikační kurzy Permanentní make-up Permanentní řasy Kadeřnictví Nehty Masáže Kosmetika Pedikůra.

Služby - masáže medové, havajské - ruční lymfatická drenáž

Relaxační a kosmetické studio Služby - kosmetika - masáže - sauna - vířivka

Masážní studio: -Dornova metoda -masáže regenerační -baňkování -manuální lymfodrenáž -SM systém -masáže lávovými kameny.

Hledáte kvalitní kadeřnictví a kosmetické studio v Brně? Potřebujete učesat na svatbu či ples? Toužíte po masáži? Navštivte nás. Naše provozovny v Brně – Tuřanech a Modřicích Vám nabízejí široké spektrum služeb. V obou provozovnách je dámské, panské a dětské kadeřnictví. V Brně – Tuřanech můžete využít i služeb kosmetického studia, jako je ...

Masážní studio. Služby: - kraniosakrální terapie - masáže relaxační, harmonizační - baňkování - lymfatická manuální drenáž, lymfatická a kosmetická proticelulitidová masáž přístrojem Starvac SP - meridiánová(akupunkturní masáž) dle Willyho Penzela - kraniosakrální terapie cestou hluboké relaxace I-II.stupeň - Spinal touch - ...

Masáže čínské, lymfatické, medové, detoxikační, thajské, těhotenské, dětské, rekondiční, sportovní, relaxační. Ušní svíce.

Služby - ajurvedské masáže - lymfatické masáže

Masáže. Kinesiotaping, Čínskou masáž TUINA, relaxační masáž, sportovní masáž, baňkování, medovou masáž, reiki, reflexologii nohou, lifting a lymfatické masáže.

Masérské, rekondiční a regenerační služby. -tradiční Thajská masáž -holistická aromaterapeutická masáž -lymfatická masáž -lávové kameny -Reiki.

Praktik východní medícíny, Mistr Reiki, pedagog volného času. SLUŽBY: -masérské, rekondiční a regenerační (pro uzdravení) -mimoškolní výchova a vzdělávání KURZY a CVIČENÍ -kosmetické služby - lifting (pro omlazení) -REIKI (příliv energie) -Thajské masáže (na uvolnění duševního i tělesného napětí) DÁRKOVÉ POUKAZY - prodej tibetské ...

Motýlí masáže jsou skvělé pro relaxaci: - uvolňují energetické bloky - pomáhá organismu uzdravovat se - vhodná pro každého - efekt je silný a trvalého charakteru - jedná se jemné doteky na končetinách a hlavě Také možnost sportovních masáží.

Služby: -kadeřnictví -kosmetika -manikůra, pedikůra -masáže

Terapie, masáže a péče o tělo: - kosmetické a celotělové terapie - partnerské terapie - pedikúra - vizážistka - prodej kosmetických produktů.

Služby: -kosmetika -masáže -manikůra -přednášky, kurzy, semináře

Masážní studio. Masérské služby: - lymfatické masáže, lymfatická drenáž - rekondiční masáž - regenerační masáže.

Služby: -manikúra. -pedikúra. -nehtová modeláž. -kosmetika. -prodlužování řas. -masáže. -solárium.

Masážní a kosmetické studio - kosmtická ošetřeni všeho druhu přírodni kosmetikou - depilace cukrovou pastou - relaxace, detoxikace a ozdravení kůže - lifting obličeje ruční metodou - anticelulitidová masáž a ozonový zábal - zábaly ze zelené kávy - čokoládová masáž a zábal celého těla - ajurvédská celotělová masáž - masáž lávovými kameny ...

Služby: -masáže. -tejpování. -shiatsu. -makrobiotické poradenství.