Uvolněte se při klasické, thajské, sportovní, lymfatické masáži anebo třeba při masážním baňkování v některém z osvědčených masážních salónů. Masážní studia nabízí rehabilitační i uvolňující procedury, ale také drobné občerstvení a zázemí pro relaxaci.

Masáže: - regenerační - sportovní - baňkování - Dornova metoda

Služby: -kadeřnictví: -prodlužování vlasů a řas -kosmetika: -vacuprass -masáže -infrasauna -samoopalovací nástřik -permanentní make-up -dentální krystal -nehtová modeláž -solárium.

Služby: -kosmetické -kadeřnické -celotělový zábal -masáž.

Terapie: - akupunktura - moxování - baňkování - lávové kameny - očisty organismu - reflexologie - masáže - zdravotní cvičení.

Kosmetika - povrchové čištění - úprava a barvení obočí - trvalá na řasy - líčení denní, svatební i slavnostní - kosmetické masáže - nebolestivé ošetření vrásek - lifting obličeje - přírodní kosmetické ošetření víček i celého obličeje - epilace voskem a cukrovou pastou - zábaly skořicové a ...

Masáže klasické, medové, lymfatické - masáž s lávovými kameny - reflexní terapie - masáže proti celulitidě

Výklad z karet Andělská terapie Masáže

Masáže: -lymfatické, sportovní až čínské -reflexní terapie, odstranění stresu.

Masáže: -cvičení pro těhotné -elektroléčba -ultrazvuk -magnetoterapie -laserová terapie.

Masáže a kosmetika Reiki - hovoří plynně německy Masáže a kosmetické služby Janette Kuchernig e-mail: janette.kuchernig@seznam.cz telefon: 777 308 383 RELAXAČNÍ, REKONDIČNÍ A SPORTOVNÍ MASÁŽ Šíje 20 minut 100, - Záda a šíje 30 minut 250, - Přední strany nohou 30 minut 150, - Zadní strany nohou 30 minut 150, - Dolní končetiny 45 ...

Masáže, klasické, energetické masáže, lymfatické masáže, reflexní.

Služby - masáže. Thajské masáže, masérky kombinují tradiční thajské masážní techniky jako například reflexologii, akupresuru, panenské oleje, masážní balíčky s bylinkami, kokosem, zázvorový detox, coffee slim, anti-age péči o pleť a další.

Masáže: - sportovní - zdravotní - reflexní - čínské - lymfatické - jin-gong.

Kompletní kosmetické služby. Provoz vertikálního solária, různé druhy masáží, tantrické masáže, odstranění tetování.

Služby: -masáže, masírování: -klasické - pro uvolnění zatuhlého svalstva, zmírnění bolesti a napětí -lymfatické - pro posílení imunity, odvodňovací a detoxikační účinek -medové - oživují celý organismus, při nespavosti, vyčerpání v důsledku stresu a bolestech hlavy nervového původu -masáže lávovými kameny -REIKI ...

Ultrazvuková liposukce Oxygenoterapie - uhličité koupele Masáže.

Služby: -kosmetika. -kadeřnictví. -masáže.

Mobilní masáže až do domu: - regenerační - sportovní - relaxační - poradenství v oboru zdraví a pohybové aktivity.

Alternativní medicína, léčitel: - diagnostika - masáže - produkty čínské a tibetské medicíny - měření energetických drah - energetické působení.

Poradenství: - v oblasti zdravého životního stylu. Prodej: - produkty pro prevenci a upevnění zdraví na bázi staré čínské a tibetské medicíny - produkty pro péči o chrup, pleť, v lasy. Masáže.

Kosmeticky salon v Brně. Provádíme veškeré kosmetické úpravy. Depilace, liposukce, masáže. Více informací na našich internetových stránkách.

Relaxační a regenerační služby: - masáže - rehabilitační cvičení - elektrogymnastika - suché uhličité koupele - solárium - Kneippovy šlapací koupele.