Uvolněte se při klasické, thajské, sportovní, lymfatické masáži anebo třeba při masážním baňkování v některém z osvědčených masážních salónů. Masážní studia nabízí rehabilitační i uvolňující procedury, ale také drobné občerstvení a zázemí pro relaxaci.

Hubnutí na strojích v Naprostém soukromí FIVERIDERS - posilování pánevního dna a bederní oblasti = rovnováha, stabilita - aerobní cvičení na spalování tuku - rehabilitační cvičení - nezatěžuje klouby ani páteř - klouzavý pohyb - cvičení vahou svého těla - cvičení proti bolestem zad ROLLETIC - hubnutí, tvarování a zpevnění postavy - ...

Relax studio. Služby: -neinvazivní liposukce ultrazvukem - kavitace -přístrojové lymfomasáže -lymfomasáž obličeje -lymfomasáž podbradku, krku a dekoltu -kosmetické ošetření -galvanická žehlička -chemický peeling -ultrazvukové ošetření obličeje -privátní Finská sauna, solná pára -masáže -detoxikace -led Aktive -zeštíhlující ...

Sauna: -společná pro muže a ženy s kapacitou 15 lidí. Masáže: -sportovní a rekondiční.

Služby: - sdružení pro pomoc zdravotně postiženým - tréningové středisko - hiporehabilitační centrum - přeprava koní.

Maloobchod: - sportovní potřeby - sportovní textil. Služby: - klasická masáž - myostimulátor - nastřelování naušnic. Prodej: - výživa pro sportovce - bylinky.

Kadeřnictví: -dámské -pánské -bezbolestná liposukce -masáže Masáže Michal Žáža tel: 720114300.

Nový moderní salon v centru Mladé Boleslavi poskytující komplexní služby. Kadeřnictví, kosmetika, pedikúra, manikúra, masáže. SALON FOR YOU se specializuje na luxusní svatební a společenské účesy. Prezentujeme nejnovější trendy a nabízíme poradenství ve všech oblastech poskytované péče.

Kosmetický a vizažistický salon. Služby: -péče o pleť -přístrojové ošetření, mikrodermoabraze -ultrazvukové sycení pleti -skinscrubber-lifting pleti -laser -oligen terapie -permanentní make up -prodej pleťové kosmetiky ALCINA, MARIAGALAND -micro camera, kamerová diagnostika obličeje -dermolysa -rozšíření služeb o kadeřníctví ...

Masáže. Sauna. Lymfoven. Infračervený zářič. Baňkování. Lávové kameny.

Masáže, masérské služby. Kosmetika, vizážistika.

Služby: -solarium, infrasauna - klasické masáže - manikúra - flabélos.

Kadeřnictví - stříhání - melírování - barvení - trvalá Kosmetika Masáže

Kosmetické služby. Neinvazivní liposukce EXILIS. Ultrazvuková rejuvenace EXILIS. Kadeřnictví. Manikůra, nehtový design. Masáže. Solárium. Vizážista. Svatební a společenské líčení.

Kadeřnické a kosmetické služby, prodlužování vlasů, vizážistiku, manikúru, pedikúru, modeláž nehtů, masáže a nastřelování náušnic.

Služby: -kosmetika -manikúra -pedikúra -masáže -zábaly.

Chvíle relaxace a pohody najdeš při erotické masáži. Navštiv náš přehledný katalog s nabídkou erotických masáží z celé ČR (Praha, Brno, Olomouc a další). V katalogu jsou prezentovány desítky erotických masérek a ty si mezi nimi zajisté vybereš tu svou.

Nabízím relaxační a biodynamické masáže proti stresu a únavě, pro odpočinek, uvolnění a regeneraci i terapie pro osobní růst a sebepoznání. Relaxační masáže: klasická masáž, čínská energetická masáž, havajská masáž lomi lomi, lávové kameny, medová masáž, Breussova masáž, reflexní terapie, Reiki. Biodynamické masáže: biorelease masáže pro ...

Masérské, rekondiční a regenerační služby. Cvičení Jógy.

Služby: -pedikúra -manikúra -depilace -masáže -vizážistka.

Služby: -pedikúra -manikúra -depilace -masáže -vizážistka.