Uvolněte se při klasické, thajské, sportovní, lymfatické masáži anebo třeba při masážním baňkování v některém z osvědčených masážních salónů. Masážní studia nabízí rehabilitační i uvolňující procedury, ale také drobné občerstvení a zázemí pro relaxaci.

Svěřte své tělo a mysl péči, která Vám navrátí rovnováhu. Thajské masáže v Praze od profesionálů.

Masážní a kosmetické studio. Prodej: -dermokosmetiky SynCare Služby: -masáže - intenzivní klasická, regenerační, thajská, havajská, indická, tibetská, lávové kameny, anticelulit -lifting obličeje

Služby: - rehabilitace - masáže - zdravotnické služby - relaxační služby

Masáže: - relaxační masáž - regenerační - redukční - klasická - thaiská - svalová stimulace.

Fitcentrum: -posilovna. - solárium - masáže - piltes - aerobní zóna.

Služby: -masáže sportovní, relaxační, rehabilitační, baňkové -reflexní muzikoterapie -poradenství.

Nabízíme čištěni pleti, enzymatický peeling, hluboké čištěni za pomoci vacupressu, barvení řas, masáže obličeje, regenerační, liftingové, hluboce čisticí a bělicí masky i kolagenové, lymfomasáže těla.

Blue Orange je luxusní centrum aktivního životního stylu, kde najdete pod jednou střechou tyto služby: Health Club (cardiofitness, posilovnu, spinning, squash, saunu, solárium, masáže a rehabilitaci), Beauty Salon, hotel, konferenční sál a restauraci. Health Clubu Blue Orange Praha – Letňany: - cardio fitness a posilovna - pohybové a ...

Služby: - neinvazivní liposukce - kavitace - odstraňování celulitidy SPM Vacu Press - lymfodrenáž - masáže: lávové kameny, čokoláda, med, balijská, energetizační, aroma, klasická, - masáže dekoltu a obličeje, kosmetika Gernetic - vibrační plošina FITVIBE s trenérem - individuální cvičební programy: zdravotní, hubnoucí, cvičení ...

Provozujeme výjimečný rekreační wellness komplex v Praze a širokém okolí s ubytovací kapacitou 47 pokojů, moderním konferenčním centrem, širokou nabídkou sportovních a volnočasových indoor/outdoor aktivit a health&leisure klubem.

Městské lázně Aqua park, Aqua centrum. tobogán. Služby: -lázně s vlnobitím -perličkové lázně -sauna, pára, solárium, tel.: 495211897 -masáže 495404417 -kadeřnictví 495404404 -kosmetika 495404405 -pedikúra 495404406 Nehtové studio JANA -modeláž a ...

Fitcentrum, posilovna: - kompletní sestavení tréningového a stravovacího plánu - osobní trenér - sportovní, relaxační masáže - vybavení pro kondiční a závodní cvičence - každý měsíc akce pro klienty.

Provádění klasických, zdravotních, relaxačních či sportovních masáží a asijské masáže Shiatsu. Nabídka bylin, vegetariánské vaření na kurzech, přednášky o stravě, tytoterapie, homeopatická poradna.

Kadeřnictví dámské i pánské. Prodej: - vlasová kosmetika. Kosmetika pro ženy. Pedikúra a masáže.

Služby, provozování: -fitcentrum, fitness, posilovna - odborný dozor -aerobní, silová zóna -finská sauna - pro 6 osob -solárium TURBO -masáže: -klasické, léčebné, lymfatické, reflexní -kavárna, bar s videoprojekcí.

Rekondiční a sportovní masáže. Baňkování. Těhotenská masáže shiatsu. Breussova masáž. Dornova metoda.

Provozuji mokrou pedikuru skalpelem.Odstranění mozolů, kuřích ok, otlaků, které mohou působit negativně na organismus a způsobovat bolest nejen nohou. Nechte ulevit nohám při pedikuře-mokrá pedikůra, masáž nohou, poradenství. I VAŠE NOHY MOHOU MÍT KŘÍDLA!Pedikuru i masáže mohu provádět i v pohodlí Vašeho domova.

Provádíme klasické masáže zad, šíje a celého těla, čínské tlakové masáže hlavy, krční páteře a šíje. Regenerační program, nácvik automasáže, stimulace biologicky aktivních bodů, barvoterapie.

Kosmetický salon v srdci Prahy 6. Kadeřnictví: Pedikůra a manikůra Kosmetika Masáže.

Kosmetika: - kosmetické ošetření pleti - depilace - trvalá na řasy - líčení - celulitida - permanentní make-up - relaxační masáže.