Uvolněte se při klasické, thajské, sportovní, lymfatické masáži anebo třeba při masážním baňkování v některém z osvědčených masážních salónů. Masážní studia nabízí rehabilitační i uvolňující procedury, ale také drobné občerstvení a zázemí pro relaxaci.

Nabídka komplexní fyzioterapie Jednotlivé výkony: - rehabilitační masáže - mobilizace páteře - mobilizace pohybového aparátu - rehabilitační reflexní masáže - masáže relaxační - léčba ultrazvukem - lymfodrenáž při lymfoedémech.

Masérské, rekondiční a regenerační služby. Masáže: - sportovní a relaxační - baňkování - anticelulitidové, manuální lymfatické - medové detox - tygrování - lávovými kameny - čokoládový zábal - thajské olejové - Fiji rituály Tokoriki. Součástí je infrasauna. Sídlo firmy: - M. Baláše 2227/6, Nový Jičín.

Základem všech thajských masáží je meditace. Masérka se soustředí po dobu jedné minuty a obrací se ve své mysli k zakladateli tohoto umění s prosbou o osvobození klienta od všech bolestí a nemocí. Proč a kdy využít thajské masáže? - odstranění stresu, pracovní i osobní zátěže - úleva od bolestí zad a svalstva - odbourání dopadu fyzické ...

Solárium, kadeřnictví, masáže. Floating: - tato velmi neobvyklá metoda relaxace nabízí velmi rychlé uvolnění těla i ducha, dosáhneme ho asi hodinovým pobytem ve floating tanku naplněném teplou, hustou a slanou kapalinou, která nadnáší tělo a imituje tak do značné míry stav beztíže.

Kosmetické ošetření pleti přírodní kosmetikou Dr. Belter. Velmi pěkné a příjemné prostředí. Relaxační masáže. Vchod z ulice Na Struze !!!

Lázeňský salón. Zábaly: -rašelinové -parafínové -bahenní -skořicové -čokoládové. Masáže: -švédské relaxační -horkou čokoládou -horkými lávovými kameny -medové detoxikační. Koupele: -slatinné -kyslíkové -uhličité -s minerální solí z Mrtvého moře -s vřídelní solí z Karlových Varů, z Podhájské -medové -bylinkové s ...

Provádění sportovních masáží a reflexních masáží plosek nohou. Nabídka Thajských tradičních a bylinných masáží, masáží horkými lasturami a pedikúry.

Sportovní centrum Ostrava: - tenis - badminton - squash - bowling - relax-sauna - fitness - masáže - mediaroom.

Kosmetický salon: - kosmetika - manikúra, pedikúra - masáže.

Fitness centrum s posilovnou - kurty na ricochet - spinning - stolní tenis - vířivkoa a sauna - masáže - kosmetik - sportovní výživa.

Thajská masáž je tisíc let staré léčitelské umění původně provozované výhradně mistry v thajských chrámech. Při této masáži je klient na rozdíl od evropské masáže oblečen. Podstatou thajské masáže je znalost energetických drah v těle (meridiánů) a reflexivních bodů na nich umístěných. Masér tyto body protlačuje palci, patou, koleny, předloktím ...

Služby: - masáže, masérské a regenerační. Oprava, montáž, revize: - elektrozařízení - elektrospotřebiče, spotřebiče - elektrorozvaděče, rozvaděče. Obchodní činnost.

Služby: -relaxační centrum s občerstvením -squash -posilovna -aerobik -masáže -sauna -badminton.

Plavecký bazén. Sauna. Ubytování. Masaže.

Kosmetika: - permanent, make-up - speciální úprava řas - speciální péče - Hydrasoin - Pure T Skin - Timexpert - Revitase - Termoslim NEW - Belex 08. Masáže: - individuální - tranquility NEW - vypínací zpevňující - lymfatická drenáž - meditační masáž hlavy. Cvičení: - fitness - aerobik - jóga - box, kickbox.

Masérská činnost, úklid domácností, prodej palivového dřeva aj.

Rehabilitační centrum. Služby: - lymfodrenáž - neinvazivní liposukce - masážní terapie - liposukce.

Masážní salon. Kadeřnictví.

Masérské služby. Masáže: - lávové kameny - havajské Lomi Lomi - thajské olejové.

Služby: - posilovna - sauna - whirlpool - masáže - solária - ergometry.

Služby: -masáže - Dornova metoda, baňkování, sportovní a klasické masáže, Reiki.

Kadeřnictví. - holičství - pedikůra - masáže - kosmetika