Uvolněte se při klasické, thajské, sportovní, lymfatické masáži anebo třeba při masážním baňkování v některém z osvědčených masážních salónů. Masážní studia nabízí rehabilitační i uvolňující procedury, ale také drobné občerstvení a zázemí pro relaxaci.

Nabízíme čištěni pleti, enzymatický peeling, hluboké čištěni za pomoci vacupressu, barvení řas, masáže obličeje, regenerační, liftingové, hluboce čisticí a bělicí masky i kolagenové, lymfomasáže těla.

Blue Orange je luxusní centrum aktivního životního stylu, kde najdete pod jednou střechou tyto služby: Health Club (cardiofitness, posilovnu, spinning, squash, saunu, solárium, masáže a rehabilitaci), Beauty Salon, hotel, konferenční sál a restauraci. Health Clubu Blue Orange Praha – Letňany: - cardio fitness a posilovna - pohybové a ...

Provozujeme výjimečný rekreační wellness komplex v Praze a širokém okolí s ubytovací kapacitou 47 pokojů, moderním konferenčním centrem, širokou nabídkou sportovních a volnočasových indoor/outdoor aktivit a health&leisure klubem.

Provádíme klasické masáže zad, šíje a celého těla, čínské tlakové masáže hlavy, krční páteře a šíje. Regenerační program, nácvik automasáže, stimulace biologicky aktivních bodů, barvoterapie.

Kosmetický salon v srdci Prahy 6. Kadeřnictví: Pedikůra a manikůra Kosmetika Masáže.

Zmapujeme vaši fyzickou kondici, sestavíme vám tréninkový plán, pomůžeme vám sledovat váš růst pomocí naší nové služby: - posilovna, fitness - trenéři - diagnostika - poradma váživy - fitness bar - masáže - solárium - kosmetika - pedikúra.

Fit - Line Centrum: - posilovna - aerobic - solárium - kadeřnictví - masáže

Fitness centrum, club-klub. Nabídka služeb: - posilovna: - stroje DAVID na posilování a rehabilitaci, proti bolestem páteře a zlepšení kondice. - možnost individuálního programu pod odborným vedením - aerobic: - hodiny zaměřené na spalování tuků, zpevnění problémových partií - kondiční cvičení dle přání klientů - zdravotní cvičení ...

Nabídka klasické relaxační masáže, manuálního liftingu obličeje, anticelulitidové ozónové masáže, indické antistresové hlavy... Dopřejte si hodinku odpočinku při masáži - na chvíli zapomenete na celý svět, tělo i mysl si odpočine a zregeneruje a Vy budete jako znovuzrození.

Ayurmedic Ceylon - centrum masáže Praha relaxační ajurvedské a shiatsu masáže. Ajurvéda Váš jedinečný prostředek k relaxaci a regeneraci organismu - dárkové poukazy, reflexní terapie Aromaterapie Kosmetika. Pomoc při odstranění bolesti zad a kloubů, celulitidy, vypadávání vlasů.

Bolesti zad, hlavy, kloubů, uvolnění zatuhlosti svalů, posílení imunity, detoxikace těla, psychických i zažívacích problémů.

Squasch bowling centrum: - restaurace - spinning - solárium - fitness - masáže

Regenerační služby poskytované zkušeným specialistou pro řešení běžných civilizačních obtíží. Rozmanité druhy masáží.

Nabídka komplexní fyzioterapie Jednotlivé výkony: - rehabilitační masáže - mobilizace páteře - mobilizace pohybového aparátu - rehabilitační reflexní masáže - masáže relaxační - léčba ultrazvukem - lymfodrenáž při lymfoedémech.

Základem všech thajských masáží je meditace. Masérka se soustředí po dobu jedné minuty a obrací se ve své mysli k zakladateli tohoto umění s prosbou o osvobození klienta od všech bolestí a nemocí. Proč a kdy využít thajské masáže? - odstranění stresu, pracovní i osobní zátěže - úleva od bolestí zad a svalstva - odbourání dopadu fyzické ...

Solárium, kadeřnictví, masáže. Floating: - tato velmi neobvyklá metoda relaxace nabízí velmi rychlé uvolnění těla i ducha, dosáhneme ho asi hodinovým pobytem ve floating tanku naplněném teplou, hustou a slanou kapalinou, která nadnáší tělo a imituje tak do značné míry stav beztíže.

Fitness centrum s posilovnou - kurty na ricochet - spinning - stolní tenis - vířivkoa a sauna - masáže - kosmetik - sportovní výživa.

Thajská masáž je tisíc let staré léčitelské umění původně provozované výhradně mistry v thajských chrámech. Při této masáži je klient na rozdíl od evropské masáže oblečen. Podstatou thajské masáže je znalost energetických drah v těle (meridiánů) a reflexivních bodů na nich umístěných. Masér tyto body protlačuje palci, patou, koleny, předloktím ...

Kosmetika: - permanent, make-up - speciální úprava řas - speciální péče - Hydrasoin - Pure T Skin - Timexpert - Revitase - Termoslim NEW - Belex 08. Masáže: - individuální - tranquility NEW - vypínací zpevňující - lymfatická drenáž - meditační masáž hlavy. Cvičení: - fitness - aerobik - jóga - box, kickbox.

Služby: - posilovna - sauna - whirlpool - masáže - solária - ergometry.

Služby: - masáže - kondiční cvičení - formování a tvarování postavy.

Nabízíme: - masážní, vizážistické, kosmetické či aromaterapeutické služby.