Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Restaurace, hostinec Raduňka. Stylová venkovská restaurace. Zastřešená terasa s venkovním posezením. Wellness centrum - relaxace. Masáže. Sauna. Solná lázeň.

Při kolagenové terapii se projevují pozitivní biologické efekty, které podporují revitalizaci a navracejí vlhkost pokožky. Způsobují vyhlazení drobných vrásek, eliminují vrásky hlubší a dochází k obnově kontur.

Masáže: - klasická - relaxační - lávové kameny - lymfatická - hawajská - sportovní - měkké techniky - baňkování - čokoládová - indická - medová - reflexní.

Iveta Nedělová provozuje masážní salón Ellen v Opavě. Provádí masáž zad, šíje, chodidel, lázně a peeling chodidel, masky rukou a různé parafínové zábaly.

Kosmetický salón Opava se specializací na techniky permanentního makeupu. Naše služby: Permanentní make-up obočí Vláskování obočí Vykreslení obočí pomocí chloupků, metoda využívající nano jehel tetovacího strojku, kdy je výsledný 3D efekt je založen na jemném stínování a současně využití více barevných odstínů Čepelková metoda ...

Kadeřnictví - Markéta Veselá se sídlem v obci Píšť v okrese Opava provozuje již od roku 2002 dámské, pánské a dětské kadeřnictví. Poskytujeme poradenství při výběru vhodného účesu vzhledem k tvaru obličeje. Používáme vlasovou kosmetiku zn. WELLA, REVLON, ZIMBERLAND, PICTION a SALERM. Naše služby: - dámské, pánské a dětské kadeřnictví - ...

Masáže zdravotní, rekondiční, regenerační i relaxační. Praxe v oboru 24 let.

NECHTE SE HÝČKAT A BUĎTE SVÁ! Nabízím profesionální kosmetické služby, které Vás udělají krásnou a přiblíží k dokonalosti podle vašich představ. Nabízím laminaci obočí, lifting řas, barvení obočí a řas, prodlužování řas, permanentní make up, svatební líčení, kosmetické ošetření pleti

Poskytujeme komplexní kosmetické služby pro ženy i muže – kosmetika, permanentní make-up, prodlužování řas, lash lifting, depilace a řadu dalších služeb. Přijďte si odpočinout a nechte se hýčkat!

Kosmetické služby. Celkové ošetření pletí. Čištění ultrazvukovou špachtlí. Mikromasáž očního okolí. Aromatherapie. Parafinové zábaly na ruce, nohy. Epilace nohou, rukou. Barvení obočí a řas. Indická antistresová MASÁŽ hlavy, zad Líčení. Manikúra: - nehtová modeláž. Shellac. Gelllaky. P-shine. Masáž rukou. Nehtová modeláž na ...

Kosmetické služby. Kadeřnické služby. Masáže. Pedikura, manikura. Permanentní make-up. Prodlužování řas. Solárium. Lymfoven. Laser.

Kosmetický salon a studio zdraví. - profesionální přístup ke klientům - použití značkové kosmetiky ALISSA BEAUTÉ - odborná péče na nejvyšší úrovni - kosmetické ošetření pleti - rituální ošetření PURE FIJI - liftingová masáž - mikromasáž očního okolí - denní, večerní a svatební líčení - poradenství a prodej kosmetických výrobků

Solária - Ergoline Classic 300 Super Power - Ergoline Ambition 250 Super Power - Ergoline Inspiration 400 Turbo Power - Ergoline Classic 600 Turbo Power - portarredo Ringo Green Turbo Člověk by měl znát svůj typ kůže, aby správně používal solária.

Společnost nabízí : - masáže, relaxační procedury - baňkování, poradna - tejpování, odblokování páteře Pro maximální účinek je vhodné masáž kombinovat s procedurou. Cílem je uvolnění svalového napětí i hybnosti páteře.

Posilovna v prostorách sportovní haly včetně sauny i solária. Nabízí: - kondiční i závodní formy posilování - stroje vhodné i pro ženy - instruktáže pro začátečníky Možnost posilování v Hlučíně na Tyršově 5A a jinde.