Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Institut Zdravé Pleti Rekvalifikace, kurzy: - kosmetika. Kosmetické služby, kosmetický salón. Rehabilitační, rekondiční a relaxační masáže.

Kosmetika. Lymfodrenáže. Kavitace. Pedikúra. Manikúra. Masáže.

Nabízím služby v oblasti pedikúry, manikúry a nehtové modeláže. Dále pedikúru s olejovou či bylinnou koupelí a masáží chodidel, parafínové zábaly, P-Shine a depilaci teplým voskem. Aplikace nehtových špon ( ortonyxie – rovnání nehtů.

Kadeřnictví Manikúra - nehtová modeláž Pedikúra Masáže Rekvalifikační kurzy, školení - pedikúra, manikúra.

Fitcentrum, posilovna. Aerobic, karate, schwinning, masáže, solárium, kosmetika. Thai Box-tel.:732547541.

Restaurace: - stravování - menu - denní, víkendové, snídaňové - možnost pořádání svatebních hostin. Venkovní posezení.

Wellness služby: - masáže / i těhotenské, lávové kameny, medové.../ - baňkování, zábaly - reflexní terapie - lymfatické drenáže - perličkové, uhličité koupele - Bioptron - lékařská lampa - rekondiční stoly - fyzioterapie.

Cvičení pro všechny co chtějí cvičit v soukromí a né velké hale ! Cvičení na : Power Plate pro5 Air Daption, Body Space vacu therm, Turbo solárium, Bodyroll infra, kardio, bar, výživa, doplňky a další

Studio Ivana - kadeřnictví - kosmetika, stylistika - fyzioterapie, LPG, solárium - manikúra, nehtová modeláž - pedikúra

Kosmetika: - pernametní make-up - prodlužování řas.

Kosmetika. Lymfodrenáže. Prodlužování řas. Nehtová modeláž.

Kosmetika: - barvení obočí a řas - formování obočí - trvalá na řasy - výživa na obočí a řasy - doplnění řas - odlíčení a nalíčení - povrchové čištění dekoltu - peeling obličeje a dekoltu - hluboké čištění obličeje - depilace teplým voskem. Nehtové studio.

Kosmetický salon: - léčivé a zkrášlující procedury - přírodní kosmetika - léčebé procedury - Reiki - korekce postavy střihem - líčení. Prodej: - kosmetické produkty.

Masérna a pedikúra Mariánky. Masáže: - klasické, lávovými kameny, relaxační, sportovní, baňkování, masáže handicapovaných dětí a další