Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Relaxační centrum. Služby: - solná jeskyně - finská sauna - relaxační masážní bazén, vířivka - vertikální turbosolárium - masérské - fyzioterapeutické masáže. Hospůdka Na hřišti. Pivnice.

Služby: - rehabilitace - diagnostika a konzultace dle TČM (tradiční čínská medicína) - akupunktura - moxování - baňkování - masáže - fytoterapie - byliny - akupresura. Kosmetika - pedikúra - masáže Kateřina Šašková tel: 731723894.

Manikúra -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Fotografické služby -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Poskytování služeb pro rodinu a ...

Služby: - malování na tělo a obliče - speciální efekty či malba na zeď - facepainting - bodypainting - airbrush

Modeláž nehtů. Solárium. Permanentní prodlužování řas.

V oboru masérských služeb se pohybujeme více než 10 let. Klientům zajišťujeme odpočinek, uvolnění celého těla a regeneraci svalů. Prováděné masáže: - sportovní - regenerační - klasické - masáž lávovými kameny Prodej: - potravních doplňků - zelených potravin

Kosmetický salon ADINA Kosmetika, kosmetické služby.

Wellness a solární studio: -4 profesionální solária Ergoline, Soltron -3 wellness stroje Technogym a Vacu Well-pracující na bázi podtlaku vakua a mírné zátěže -Vibrosauna.

Masážní služby: - sportovní, uvolňující, relaxační masáže - péče o tělo - amssing - baňky - medová masáž - obličejová masáž - masáž hlavy. - masáž zad + detoxikace solí - anticelulitidová masáž

Služby: -kadeřnictví dámské a pánské.

Kadeřnické studio Stylové kadeřnické studio: - nové trendy střihů a účesů pánských i dámských, barvení vlasů - poradenství v oblasti image.

Služby: -masérské. -masáže.

Služby: -Masáže -Sportovní masáže.

Provoz tetovacího studia. Tatoo, piercing.