Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Holičství, kadeřnictví Masérské, rekondiční a regenerační služby Provozování solárií

Služby: -kadeřnictví -kosmetika -manikůra a pedikůra

Kosmetika - lifting obličeje - galvanická žehlička Kurzy - Hirudoterapie - cvičení a břišní tance - mobilizační techniky Energetické ošetření - reiki - konzultace a poradenství s přikládáním pijavice lékařské Termoterapie - BioMat Psychoterapie - psychologické poradenství pro děti i dospělé Masáže a ...

Nabízíme estetické procedury, které Vás zbaví přebytečného tuku, vrásek a menších estetických nedostatků, a to bezbolestně prostřednictvím nejmodernějších technologií založených na radiofrekvenci. Vybírat si tak můžete z lymfodrenáže obličeje, dekoltu a krku, neinvazivní liposukce, vacupressu a liftingové masáže obličeje.

Služby: -kosmetika -péče o obličej a tělo

Služby: -masáže -lymfodrenáže -epilace -anticelulitidní programy -zpevnění prsou

Tatoo Ladies Studio - permanentní make-up - tetování - opravy tetování - piercing - henna.

Centrum fotodepilace a moderní kosmetiky - kosmetika - peeling - fotoomlazení - depilace, epilace - tělové masáže - manikúra, pedikúra.

Služby: - kryolipolýza - radiofrekvence - permanentní make-up - kosmetika - depilace - pedikúra

V našem salonu v Praze poskytujeme erotické masáže pro jednotlivce i páry.