Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské - mytí - foukání - styling - stříhání - barvení

Náš salon se orientuje na tantra masáže v Praze. Nabízíme masáže pro dámy, pány i páry s možností zakoupení dárkového poukazu. Masáže provádějí zkušené maséři i masérky.

Kadeřnictví, kosmetika, pedikúra, manikúra, solárium, prodej kosmetiky, prodej zdravá výživa a poradenství.

Kadeřnictví, kosmetika, masáže, manikúra

Kosmetický a masážní salon, výživové poradenství, detoxikace těla Masáže: - aromaterapie - lávové kameny - tibetské měšce - detoxikační ošetření - reflexní terapie - lymfodrenáže - vakuoterapie - zeštíhlující zábaly - moxování - terapie bolavá záda - dornova metoda - masáž zad, rukou a šíje po práci s počítačem - ...

Nabízíme profesionální služby estetické medicíny na klinické úrovni.

Ústav lékařské kosmetiky: - korektivní dermatologie - epilační laser - cévní laser - kosmetické služby - dekorativní hypoalergenní kosmetika.

Zaměřujeme se výhradně na permanentní make-up, estetické a korektivní tetování a piercing. Činnostem v těchto úzce specializovaných kosmetických odvětvích se úspěšně věnujeme již více než osmnáct let. Pečovat o Vás bude diplomovaná zdravotní sestra s osmnáctiletou praxí v oborech porušování integrity lidské kůže a kosmetiké péče. Je rovněž ...

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské - mytí - foukání - styling - stříhání - barvení - trvalá - přeliv - melírování - žehlení společenský účes - střih strojkem.

Kadeřnictví - dámské a pánské - stříhání - barvení - zhušťování a prodlužování vlasů. Kosmetika - trvalá na řasy - ošetření pleti - úprava obočí - chemický peeling - povrchové čištění - bezbolestná liposukce. Nehtové studio - manikúra - pedikúra - lakování - ošetření rukou ...

Kosmetická a zdravotní péče o nohy.

Kosmetické studio - prodlužování řas - chemický peeling - permanentní makeup - vizážistika - depilace Nehtové studio - manikúra - p shine - nehtová modeláž.

Manikúra - masáže, zábaly a peeling rukou - shine - nehtová modeláž - zdobení a lakování nehtů

Kadeřnictví - dámské - pánské - dětské Kosmetické služby

Andreas Luka s.r.o. Pomáháme hubnutí nejen celebrit metodami: vacupress, laser, lymfo-masáže, zábaly bahenní, zeštíhlující a anticelulitidní. Provádíme relax procedury: infrasauna, šampáňo, soukromí pro páry. Opalování bez škodlivých účinků UVA/UVB(Airbrush-nástřik).