Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Služby: - kadeřnictví - pedikura - manikura - prodlužování řas.

Firma funguje od roku 1995 a zabývá se komplexním poradenstvím v oblasti vizáže, líčení a stylu pro firmy i jednotlivce.

Studio Sorisa. Liposukční a depilační centrum Poliklinika Budějovická nabízí: - bezbolestná liposukce - depilace pulzním světlem - redukce celulitidy - vyhlazení vrásek - odstranění strií - odbourání tuku - lymfoven - vypnutí ochablé pleti - odstranění pigmentových skvrn - stop akné.

Kosmetika Pedikúra - manikúra Masáže

Kosmetika - aromaterapie - vizážista Masáže

Lymfodrenáže Myostimulace svalů formování postavy Masáže

Nabízí - masáže regenerační, relaxační, zeštíhlující - zábaly - SPA procedury

Kadeřnictví Kosmetika Manikúra - pedikúra Masáže celého těla - fyzioterapeut

Kadeřnictví dámské, pánské, dětské prodlužování a zahušťování vlasů barvení, melírování, přelivy, Ombré, Chatouche, americké barvení Modelace nehtů, manikůra, P-Shine, zdobení, francouzská manikůra, gel ...

Kadeřnictví - dámské - pánské - dětské - melírovaní - vrstvené melírovaní - kreativní střihy - společenské účesy - péče o vlasy GLOBAL KERATIN - trvalá Prodej - kadeřnická kosmetika WELLA

Kadeřnictví Kosmetika Manikúra - pedikúra

Kosmetika -kadeřnictví -péče o tělo -solárium