Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Salon: -kosmetika -svatební líčení -manikúra -modeláž nehtů -vizážitsta-poradenství

Nabízíme tvorbu unikátních tetování, předělávky a opravy stávajících tetování.

Firma SunWorld nabízí: - provoz solárních studií v Praze a v Liberci - dodávky profesionálních solárií Ergoline, Soltron, megaSun a Luxura - záruční a pozáruční servis - výkup použitých solárií protiúčetem - zřízení solárních studií na klíč - velkoobchodní a maloobchodní prodej solární kosmetiky Emerald Bay, California Tan, SunMaxx, ...

Kadeřnické služby Kosmetické služby - péče o ruce a nohy - make-up - ošetření těla - masáže

Sauna Pořádání - tenisové turnaje Pořádání - sportovní kurzy Provoz - tenisová škola Masáže - sportovní - relaxační - baňkové

Poskytujeme wellness služby v samém srdci Starého Města. Provádíme masáže, depilace, kosmetiku, bělení zubů a mnoho dalších procedur.

Wellness Studio pro relaxaci a odpočinek (Powerjóga, Asthangajóga, Hathajóga, Pilates, Cvičení pro těhotné i děti, Masáže, Terapie, Sauna, Solárium, Pedikúra, Manikúra.

Kosmetický ateliér. Služby: - kosmetika - manikúra - pedikúra - masáže.

Nabízíme komplexní služby v oblasti wellness: - fitness - světovou novinku v indoor cyclingu AEROSPINNING® - masáže - saunu - parní lázeň - vířivé vany - solárium - ucelené programy na péči o tělo, regenerace organismu a na redukci hmotnosti. V našem Beauty Salonu GAUDÍ® se o Vaše pohodlí, krásu a zdravý vzhled postará ...

Provádíme trvalou laserovou epilaci, omlazování, odstraňování vrásek a jizev přístroji LightSheer a IPL. Nabízíme hypoxickou terapii a aklimatizaci.

Kadeřnictví Any nabízí profesionální kadeřnické služby na Praze 9 i bez objednání.

Specializované centrum nabízí za pomoci moderní laserové techniky vytvarování těla, redukci celulitidy a vypnutí povolené pokožky. Dále je klientům poskytnuta bezbolestná liposukce, odstraňování vrásek, trvalá bezbolestná epilace společně s komplexní péčí o stárnoucí pleť. Provádíme také ošetření akné, fotorejuvenace, odstraňování pigmentových ...

Nehtové studio: - nehtová modeláž - manikůra, pedikůra - CND ShellacT - kosmetika SOTHYS - masáže a Wellness programy.

Provádíme odstranění vrásek, akné, postakné, celulitidy, podkožního tuku, jizev, strií, pigmentace, ošetření vlasů. Vše je pod dohledem doktorek.

Dámské, pánské, dětské kadeřnictví. Péče o pleť, laserová kosmetika, prodloužení řas, nastřelování náušnic, manikúra a pedikúra v Kadeřnictví LUKA.

Kosmetická firma - vizážistka - styling - bezplatné kosmetické poradenství - kosmetika Mary Kay

Kosmetický salon. Ošetření pleti, pernamentní make-up, myostimulátor, depilace, solária, masáže, cvičení - americké stoly.

Kosmeticko - relaxační centrum nabízí diagnostiku a odstraňování celulitidy a nadváhy. Celulitida - ultrazvukové odstranění, ruční a přístrojová lymfodrenáž (lymfoven).

Studio IN, kosmetické studio, kadeřnictví, kosmetika, manikúra, pedikúra, masáže

Kosmetický salon nabízí long time liner, microdermabrasion, green peel, Dr.Schrammek kosmetika, Rejuvenace, Epilace.Mezotherapie, Dlouhodobově prodlužovani řas Afroditi, Masže, Denni a večerni ličeni.

Nabízíme dámské a pánské kadeřnictví, svatební a večerní účesy, drdoly.