Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Kosmetický salon - ošetření pleti, líčení, depilace, barevná typologie, image poradenství, korekce postavy, vzdělávací kurzy, kosmetika Arabesque, Clinians, Weleda.

Klub proměna. Provádíme masáže, cvičení a výživové poradenství. Dlouhodobá péče, cenová dostupnost, záruka tradičních metod, individuální přístup.

Poskytujeme masérské a regenerační služby

Masáž u Vás doma je nový trend jak zvýšit účinky masáže a ušetřit čas. Sportovní masáž, masáž lávovými kameny, havajská masáž a indická masáž.

Masáže a rehabilitace na profesionální úrovni podle individuálních potřeb a přání klientů. HOLISTICKÁ MASÁŽ (regenerační a relaxační): - masáž částečná (záda+šíje) - masáž celková - speciální masáž přírodním balzámem (pro řidiče) - reflexní terapie chodidel (ploska) - celková masáž dolních končetin - Terapie Hot Stones (horké ...

Svěřte své tělo a mysl péči, která Vám navrátí rovnováhu. Thajské masáže v Praze od profesionálů.

Kadeřnický a kosmetický salon. Dámské kadeřnictví: - obřady Kérastase - střihy, barvení - melírování - preparace - poradenství - společenské účesy. Pánské kadeřnictví: - obřady Kérastase - střihy - barvení - melírování - preparace - poradenství. Kosmetika: - ošetření pleti - depilace těla a v obličeji - trvalá na ...

Vlasové a kosmetické studio nabízí: - kompletní servis ve stylu Total Look - kadeřnictví a účesy - Vizážistika a poradenství - manikúra - péče o vlasy a prodlužování vlasů. - pracujeme s L´Oreal Professionnel, Kérastase Paris, O.P.I. Kadeřnická péče.

Nabízíme čištěni pleti, enzymatický peeling, hluboké čištěni za pomoci vacupressu, barvení řas, masáže obličeje, regenerační, liftingové, hluboce čisticí a bělicí masky i kolagenové, lymfomasáže těla.

Kadeřnictví: - dámské - pánské - dětské. Služby: - kosmetika - manikúra - pedikúra - prodlužování vlasů - poradenství.

V kosmetickém studiu Lili provádíme prodlužování řas, přístrojovou kosmetiku jako např. galvanizace. Změny účesu v našem kadeřnictví od stříhání po barvení a změnu vizáže. Různé druhy masáží od baněk až po lávové kameny.

Blue Orange je luxusní centrum aktivního životního stylu, kde najdete pod jednou střechou tyto služby: Health Club (cardiofitness, posilovnu, spinning, squash, saunu, solárium, masáže a rehabilitaci), Beauty Salon, hotel, konferenční sál a restauraci. Health Clubu Blue Orange Praha – Letňany: - cardio fitness a posilovna - pohybové a ...

Provozujeme výjimečný rekreační wellness komplex v Praze a širokém okolí s ubytovací kapacitou 47 pokojů, moderním konferenčním centrem, širokou nabídkou sportovních a volnočasových indoor/outdoor aktivit a health&leisure klubem.

Kadeřnictví Věra Vám nabízí profesionální kadeřnické služby s použitím špičkové vlasové kosmetiky L´oréal proffesionnel za příznivé ceny.

Naše kadeřnictví je profesionální nezávislý servis té nejlepší kvality pro Vaše vlasy, poskytující komfortní služby. Snažíme se, aby všichni naši zákazníci odcházeli spokojeni a rádi se k nám vraceli. Naše služba je komplexní a obsahuje konzultaci, konečnou úpravu - styling a rady jak pečovat o vlasy po odchodu z kadeřnictví. Také nabízíme řadu ...

Beauty Salon Sun Dial. Kadeřnické služby: - mytí, stříhání, styling - barvení - masky, zábaly - trvalá - narovnávání - speciální styling - slavnostní účesy - prodlužování a zhušťování vlasů.

Nabízíme: - kadeřnické a kosmetické služby - prodlužování vlasů.

Provádíme klasické masáže zad, šíje a celého těla, čínské tlakové masáže hlavy, krční páteře a šíje. Regenerační program, nácvik automasáže, stimulace biologicky aktivních bodů, barvoterapie.