Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Kosmetický salon v srdci Prahy 6. Kadeřnictví: Pedikůra a manikůra Kosmetika Masáže.

BBC - to je sportování a setkávání. Dobijte baterie kombinací fyzického pohybu, relaxačních procedur a posezením v příjemném prostředí, kde se můžete pobavit s přáteli, navázat nové kontakty, dojednat obchod, seznámit se. Služby: - solárium - fitness - aerobic - cycling - running a walking - trénink boxu - bazén, sauna, vířivka a masáže.

Zmapujeme vaši fyzickou kondici, sestavíme vám tréninkový plán, pomůžeme vám sledovat váš růst pomocí naší nové služby: - posilovna, fitness - trenéři - diagnostika - poradma váživy - fitness bar - masáže - solárium - kosmetika - pedikúra.

Fitness centrum: - posilovna - masérna - solárium - sál na aerobic - indoor cycling - cardiozóna - barem. Poradenství ohledně správného cvičení a výživy zajišťují absolventi FTVS, lékaři a odborní trenéři.

Fitness centrum sídlící v hotelu Pyramida. V nabídce také: - bazén - sauna - solárium.

Fit - Line Centrum: - posilovna - aerobic - solárium - kadeřnictví - masáže

Fitness centrum, club-klub. Nabídka služeb: - posilovna: - stroje DAVID na posilování a rehabilitaci, proti bolestem páteře a zlepšení kondice. - možnost individuálního programu pod odborným vedením - aerobic: - hodiny zaměřené na spalování tuků, zpevnění problémových partií - kondiční cvičení dle přání klientů - zdravotní cvičení ...

Fitness pro ženy zaměřené na zpevňování a formování postavy. K dispozici klimatizovaná posilovna, VacuShape, osobní trenér, aerobní zóna a solárium.

Kosmetické studio: - rekvalifikační kurzy akreditované MŠMT - kadeřnictví - prodlužování vlasů - manikúra - nehtová modeláž - pedikúra - kosmetika - líčení - masáže - thajské masáže. Příjemné prostředí a dokonalá relaxace v moderním studiu za bezkonkureční ceny. Péči o vlasy provádíme s kvalitní vlasovou kosmetikou od firmy ...

Nabídka klasické relaxační masáže, manuálního liftingu obličeje, anticelulitidové ozónové masáže, indické antistresové hlavy... Dopřejte si hodinku odpočinku při masáži - na chvíli zapomenete na celý svět, tělo i mysl si odpočine a zregeneruje a Vy budete jako znovuzrození.

Vlasové studio: - kadeřnictví - prodej solární a vlasové kosmetiky - modelace nehtů gelem.

Kadeřnický ateliér Kotlár - Tyršův dům. Služby: -kadeřnictví. -kosmetika. -manikúra. -pedikúra.

Ayurmedic Ceylon - centrum masáže Praha relaxační ajurvedské a shiatsu masáže. Ajurvéda Váš jedinečný prostředek k relaxaci a regeneraci organismu - dárkové poukazy, reflexní terapie Aromaterapie Kosmetika. Pomoc při odstranění bolesti zad a kloubů, celulitidy, vypadávání vlasů.

Bolesti zad, hlavy, kloubů, uvolnění zatuhlosti svalů, posílení imunity, detoxikace těla, psychických i zažívacích problémů.

Squasch bowling centrum: - restaurace - spinning - solárium - fitness - masáže

Regenerační služby poskytované zkušeným specialistou pro řešení běžných civilizačních obtíží. Rozmanité druhy masáží.

Centrum zdraví a krásy. Služby: - kadeřnictví - solárium - nehtové studio - kosmetika.

Nabídka komplexní fyzioterapie Jednotlivé výkony: - rehabilitační masáže - mobilizace páteře - mobilizace pohybového aparátu - rehabilitační reflexní masáže - masáže relaxační - léčba ultrazvukem - lymfodrenáž při lymfoedémech.

Základem všech thajských masáží je meditace. Masérka se soustředí po dobu jedné minuty a obrací se ve své mysli k zakladateli tohoto umění s prosbou o osvobození klienta od všech bolestí a nemocí. Proč a kdy využít thajské masáže? - odstranění stresu, pracovní i osobní zátěže - úleva od bolestí zad a svalstva - odbourání dopadu fyzické ...

Solárium, kadeřnictví, masáže. Floating: - tato velmi neobvyklá metoda relaxace nabízí velmi rychlé uvolnění těla i ducha, dosáhneme ho asi hodinovým pobytem ve floating tanku naplněném teplou, hustou a slanou kapalinou, která nadnáší tělo a imituje tak do značné míry stav beztíže.